Mitől egyedi a CSR projekt?

2018. január 30-án, a Hotel Benczúrban tartottam kurzust a CSR projekt mibenlétéről, jellemzőiről. a gyakorlati megvalósításra fókuszálva. Apropóját az adta, hogy CSR kezdeményezés, CSR projekt címén – helytelenül – adományozást, szponzorációt, mecenatúrát, közösségi befektetést, filantrópiát  – aposztrofálnak a cégek/szervezetek kommunikációjukban.

Milyen alapelveket kell figyelembe vennünk, amikor elkezdünk tervezni a CSR stratégia megvalósítási formájaként egy CSR projektet (ami CSR programmá nőheti ki magát) erről is szó volt a CSR Kurzusomon. Nyitott légkörben folyt az eszmecsere.

Néhány pillanatkép az eseményről!

 

Érdemes figyelni, hogy mikor jün a következő kurzus:-)!

TAKÁCS JÚLIA
A CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója 2004-től. Tanár, újságíró, kommunikációs vezető, projektvezető posztok jellemzik korábbi pályáját. A CSR Hungary (2007) és a Holnap városáért Díj (2010) alapítója. A CSR Mátrix tanácsadóiroda és ügynökségben vállalati felelősség szakértői tapasztalatait főként pénzügy, energia, szolgáltatás, közintézmény, ingatlan, vegyipar területén szerezte.Oktat, előad, cikket ír.

 

 
     Miért érdemes többet tudnod a CSR-ről?
Név:
E-mail cím:*