Apák napja hétfőn a munkahelyeken

49

Néhány éve már Magyarországon is az ünnepnapok sorába emelkedett az Apák napja. Még viszonylag kevesen ismerik, arra pedig végképp nincs kialakult szokás, hogy miként is ünnepeljük.
A Férfiak Klubja Független Társadalmi szervezet azt kezdeményezi, hogy minden évben az Apák napját követő hétfő az apa-gyerek kötődés napja legyen. Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Apák napja a munkahelyeken is
Apák napja a munkahelyeken is

?Az apa-gyerek kapcsolódást szeretnénk a középpontba helyezni, mert ha apa van, minden van?, mondta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, a kezdeményezés elindítója, aki hangsúlyozta, hogy nagyon sok kutatás bizonyítja az apai jelenlét és figyelem fantasztikus motiváló erejét a gyerekek egészségére, tanulmányaira, egész életére nézve. A minden édesapában jelenlévő lelkiismeret-furdalást lehet csökkenteni azzal, hogy az apák megmutatják gyerekeiknek, hol is töltik napjuk nagyobb részét.

2018.06.25-ig regisztrálhatsz a csr hungary Díjra!
2018.06.25-ig regisztrálhatsz a csr hungary Díjra!

?A mostani Apák napját arra használjuk fel, hogy meghirdessük a kezdeményezést, amelyik reményeik szerint az elkövetkező egy évben olyan társadalmi támogatottságra tesz szert, hogy jövő ilyenkorra cégek és szervezetek sokasága teszi lehetővé, hogy az Apák napját követő hétfőn ? amelyik az iskolaszünet első napja is egyben ? az édesapák gyermekeikkel együtt mehessenek be dolgozni?, fogalmazott Bedő Imre.

A kezdeményezés honlapja, ahol csatlakozni is lehet!