Kövess engem!

Keresés

Mi az az Expressz CSR Konzultáció?

Az utóbbi 12 év alatt nem csak a CSR Hungary rendezvényeit (konferencia, CSR képzések,CSR Szerda klubestek stb.) szerveztük, hanem megalapítottuk a Magyar Üzleti Felelősség Díját, a CSR Hungary díjat. kiadványokat (CSR Hungary Guideline, CSR iránytű könyv, printes CSR Hungary Magazin) adtunk ki. Közben pedig (2007 óta) nemzetközi tanulmányainkat, saját tapsztalatainkat a CSR Mátrix Consulting keretein belül adtuk át a legkülönbözőbb iparág képviselőinek.

Számomra is érdekes volt – minden egyes tanácsadási munkánál- , hogy mennyi mindent lehet tanulni 1-1 cég, 1-1 témájának behatóbb megismerési folyamatában.

Jómagam is a legkülönbözőbb iparág vezetőjével dolgoztam együtt. Pénzügy, energia, vegyipar, ingatlan, hatóság, szolgáltatás, élelmiszeripar, FMCG …
Azért, hogy hatékonyabb és áttekinthetőbb, sikeresebb legyen a cég/szervezet CSR rendszere. Hogy egy új, sikerre orientált gondolkodásmódot vegyenek át! S ne csak egy kirakat tevékenységként tekintsenek erre a területre. Hanem úgy tekintsenek e terültre, hogy saját érdek ezen alpelvek követése. Segít a helyi közösségnek a magasabb életminőség elérésében.

Nagyon sokszor azt lehet tapsztalni, hogy aki a szervezetnél felelős a vállalati felelősség és fenntarthatóság témakörért, annak nincs ideje tájékozódni ezen a területen. Viszont fel kell mutatnia az eredményeket. Nagy a nyomás!

Erre nyújt gyors megoldást új tanácsadási szolgáltatásunk.
Ha nem tudod, hogy merre indulj a céged CSR-vel, vagy egy közelgő CSR akciódat, eszközödet szeretnéd véleményeztetni vagy tökéletesíteni, akkor Neked egy? EXPRESSZ  CSR KONZULTÁCIÓRA van szükséged! Ez egy 2 órás konzultáció előzetes kérdőív alapján. Titoktartási kötelezettség érvényes mindkét fél részére!

Érdekelnek a részletek?
KATTINTS IDE!

TAKÁCS JÚLIA
A CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója 2004-től. Tanár, újságíró, kommunikációs vezető, projektvezető posztok jellemzik korábbi pályáját. A CSR Hungary (2007) és a Holnap városáért Díj (2010) alapítója. A CSR Mátrix tanácsadóiroda és ügynökségben vállalati felelősség szakértői tapasztalatait főként pénzügy, energia, szolgáltatás, közintézmény, ingatlan, vegyipar területén szerezte.Oktat, előad, cikket ír.

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Megosztás
Megosztás
Elküldöm e-mailben