Kövess engem!

Keresés

Startol a CSR Hungary TV műsor

Jó ideje nem jelentkeztem már a CSR blogomon. Mentségemre legyen mondva éppen legújabb projektjeink kidolgozásával és gyakorlatba ültetésével voltam elfoglalva. Egy CSR TV műsor elindítása pedig igazi csemege számomra.

Kihívás szellemileg, mert más típusú képességeket mozgat meg, mint korábbi projektjeink, s így új energiákat hoz be. Kihívás azért is, mert sok új, tehetséges emberrel ismerkedem meg miközben Nekem is új dolgokat kell megtanulnom. Tehát fejlődöm.

Mi is ez a CSR TV műsor?
Korábban én újságíróként is dolgoztam. Most ezeket a tapasztalatokat itt is tudom hasznosítani. Egyik ismerősünk kapacitált arra, hogy érdemes lenne a TV felé is nyitni, hisz ezt a social média különböző csatornáival megspékelve – a témát picit kitágítva a gazdaság, társadalom, környezet általánosabb kérdéseivel – , szélesebb bázist megcélozva, a témának csak jót tennénk.
Ilyen háttérrel született meg a CSR Hungary TV műsor ötlete.

Jön a CSR Hungary első TV adása!
Új hiánypótló, vezető műsora lesz a CSR Hungary TV műsor. Nem csak a gazdaság szereplőinek. 
E műsornak leszek a szerkesztő-műsorvezetője.
Első adás: 2019. június 16, vasárnap, 19.30
Mindenkit akit kicsit is érdekel a gazdaság, a vállalati felelősség, vállalati fenntarthatóság kérdésköre, várunk szeretettel hétről hétre vasárnaponként.

Meghívott vendégeink vasárnap esténként az üzleti, köz-és a civil szféra első számú vezetői, adott terület vezető szakemberei.
Különböző emberek, különböző területek, különböző vélemények. A közös nevező, hogy a gyakorlati megoldásokra koncentrálunk.

Tekintsd meg a CSR Hungary TV műsor előzetesét itt!

Ha tetszett, kérlek oszd meg, és lájkold a bejegyzést:

Megosztás
Megosztás
Megosztás
Elküldöm e-mailben