A CDP Brüsszelben harmadszor ismerte el a L’Orealt

931
A CDP harmadszor ismerte el a L'Orealt Brüsszelben
A CDP harmadszor ismerte el a L’Orealt Brüsszelben

A CDP Brüsszelben harmadszor ismerte el a L’Oréalt

A L’Oréal ismét elismerésben részesült a klímaváltozás elleni küzdelem, a vízbiztonság és az erdők védelme érdekében folytatott kiemelkedő tevékenységéért Brüsszelben. A vállalatot harmadik egymást követő évben ismerte el a CDP AAA értékeléssel.

A Sharing Beauty With All programban fogalmazta meg fenntarthatósági céljait a L?Oréal. A program összefoglalja azokat a törekvéseket, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra és a környezetre egyaránt. Ezen célok és elért eredmények elismerése a CDP ?AAA? értékelése is.

2018-ban kiemelkedő eredményeket ért el a vállalat. 77%-kal csökkentette gyárai és elosztóközpontjai gázkibocsátását 2005 és 2018 között és 31 ipari telephelyét karbonsemlegessé tette. A gyárak vízfogyasztását tizenhárom év alatt 48%-kal tudta csökkenteni. Mostanra a vállalat már 3 ?száraz gyárral? is büszkélkedhet.

https://www.csrhungary.eu/ismerd-meg-a-csr-titkait/

A CDP-díjat Brüsszelben Barbara Lavernos, a L’Oréal technológiai és logisztikai igazgatója vette át, aki elmondta: ?Nagyon büszkék vagyunk a L?Oréalnál, hogy immáron a harmadik évben is ?AAA? értékelést kaptunk. Ez az elismerés 25 év előremutató fenntarthatósági törekvéseinek eredménye. Magas szintű kiválóságukkal és pontosságukkal az olyan szervezetek, mint a CDP, kihívások elé állítanak minket és arra ösztönöznek, hogy felgyorsítsuk kötelezettségvállalásainkat a gázkibocsátás, a vízfogyasztás és a hulladéktermelés csökkentése érdekében.?

A Sharing Beauty With All program négy területet foglal magába:

  • Fenntartható innováció a termékek környezeti profiljának javításáért
  • Fenntartható gyártás a környezeti lábnyom csökkentéséért az üzemekben és elosztóközpontokban
  • Fenntartható életmód, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy fenntartható fogyasztói döntéseket hozhassanak
  • Fenntartható fejlődés megosztása a munkavállalókkal, a beszállítókkal és a közösségekkel.

A teljes program itt érhető el: https://www.loreal.com/loreal-sharing-beauty-with-all