Önkormányzatok, kisebb cégek, nagyvállalatok, egyházi és más szervezetek közösen küzdenek a tiszta Magyarországért, az illegális szemétlerakatok megszüntetéséért; Tisztítsuk meg az országot! pályázat ..
A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki a PET palackos termékeket a portfóliójából a Heineken Hungária.
Nem titok, hogy a húsvéti tojások csomagolása hozzájárul a háztartásunk szén-dioxid-kibocsátásához
CDP által közzétett kutatási eredmények szigorúan figyelmeztetik a környezeti kockázatok pénzügyi hatásaira is a vállalatokat, a fogyasztókat. Felhívják a figyelmet a környezeti kockázatok jobb kezelésének szükségességére a termékellátási láncokban
A kaliforniai vörösfák a föld legmagasabb, legősibb fái közé tartoznak. Pontos méretük megbecsülése azonban nehéz feladat lehet.
Kötelező hétfőtől az új energiacímkék használata a műszaki boltok egyes termékein és a webáruházak termékismertetőiben
Az éghajlatváltozással kapcsolatos legújabb tudás és kutatási eredmények magyarországi vonatkozásait szeretné összegezni tudományos értékelő jelentésekben a frissen megalakult Magyar Éghajlatváltozási Tudományos Testület (HuPCC)
Károly, walesi herceg Fenntartható Piacok Kezdeményezése bejelentette a „Terra Carta” nevű chartát, amely a fenntarthatóságot helyezi a magánszektor középpontjába.
Állatvédelmi társadalmi párbeszéd indult, online kérdőív formájában várják a lakosság véleményét
Bár sokan abban reménykedtek, hogy ha lesz bármi pozitív következménye a világjárványnak, az az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkenése és ezáltal a klímaváltozás lassulása lesz, ez nem következett be.