CSR Események

Az évi, őszi csúcstalálkozó célja, hogy a fenntartható gyakorlatokat integráljuk a mindennapi üzleti működésbe. A DSG (Fenntartható Fejlesztési Célok) elérése érdekében is, ami magasabb szintű életminőséget is biztosít helyi szinten. A Jó márka, fenntartható márka a CS Hungay Summit konferenciák őszi eseménye.
CSR iránytű alapkurzus (vállalati felelősség és fenntarthatóság) A CSR Hungary képzési rendszerében a műhelyek, szemináriumok a CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) elméletét egyesítik a gyakorlattal.A gazdasági döntéshozók között népszerű CSR iránytű (Bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság világába) alapkurzus segít megérteni a...
A legutóbbi CSR Szerda Klubestünk a pandémia miatt online formában zajlott. Vendégünk pedig dr. Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnökségi tagja volt.
CSR Szerda klubest. Boldog munkavállaló, munkahelyi jóllét? Milyen értelmezést kapnak ma a COVID alatt és mi várható a COVID után?
Újra regisztrálhatsz a CSR iránytű- bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság rejtelmeibe kurzusunkra.