CSR Események

Hogyan készüljünk a várható fenntarthatósági feladatokra? Amelyek egyébként nem csak a mérésre (adatgyűjtésre, rendszerezésre, elemzésre) korlátozódnak. Erre ad választ a MÉRHETŐ FELELŐSSÉG- Úton az ESG felé kurzuscsomagunk.
Napjainkban az ESG éli reneszánszát, még nem letisztult definícióval, szabályrendszerrel, eszköztárral, gyakorlattal. Jelenleg még sok a ha a folyamatban. A nemzetközi, szakmai piac részéről is. Következő eseményünk az átlátható, érthető áttekintéssel kívánja támogatni azokat a cégeket, melyek nem szeretnének lemaradni a vállalati fenntarthatóság és felelősség területén.
CSR Szerda: Plasti cIQ - mi az érem másik megoldása? Műanyag más tekintetben. Az alacsony CO2 kibocsájtású körforgásos gazdaságért.
A CSR Hungary konferenciák 2006-tól a CSR Hungary vállalati felelősség és fenntarthatóság döntéshozóinak vezető szakmai rendezvényei. Ahol jó lenni, jó tanulni, jó fejlődni! A tavaszi konferenciánk (Jó márka, fenntartható márka) mellett az őszi konferencia, a CSR Hungary Summit. 2023. október 27-én, a Gundel Palotában.
CSR Next Képzési Program, CSR/vállalati fenntarthatóság és felelősség képzés az alapoktól a specifikus területekig.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]