div class="td-all-devices">

CSR Események

A CSR Hungary konferenciák 2006-tól a CSR Hungary vállalati felelősség és fenntarthatóság döntéshozóinak vezető szakmai rendezvényei. Ahol jó lenni, jó tanulni, jó fejlődni! A tavaszi konferenciánk (Jó márka, fenntartható márka) mellett az őszi konferencia, a CSR Hungary Summit. 2023. október 27-én, a Gundel Palotában.
CSR Next Képzési Program, CSR/vállalati fenntarthatóság és felelősség képzés az alapoktól a specifikus területekig.
Jön a CSR Hungary konferenciasorozat (2006-tól) Jó márka, fenntartható márka'23 eseménye. A makro-és mikro gazdasági turbulenciák, válság idején (orosz-ukrán háború, COVID járvány) robbanásszerűen megnő a CSR/társadalmi felelősség/fenntarthatóság/ESG/vállalatirányítás iránti érdeklődés.
A CSR Hungary ESG Üzleti Reggeli: a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) iránymutatásain keresztül találhatunk megoldásokat saját cégünk számára is az environment-social-government övezte kihívásokra
Találkozzunk újra személyesen a CSR Hungary Klubban! 2023. március 08-án, szerdán, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Székházában. A CSR Hungary 2023-as év nyitó eseményén.Ismét egy kellemes este finom harapnivalókkal, egy csésze kávé vagy tea mellett hasonló értékrendű gazdasági döntéshozókkal. Régi és új ismerősökkel... A kapcsolatépítés kítűnő helyszíne a CSR Szerda Klubest. Már 2006-tól.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]