Munkaidő és magánélet egyensúlya
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) legfrissebb jelentése szerint a világon Hollandiában van a legjobban egyensúlyban a munka és a magánélet. Magyarország az európai OECD-országok középmezőnyében.
Újabb csr kurzus lesz az EMVFE Akadémián belül HR-eseknek. A CSR lelke a HR. 2013. április 26-án és 27-én. Várunk minden HR-est!
Figyelemfelhívó kampány a hallássérült dolgozókért Összefogást kezdeményez a Munka-Kör Alapítvány azokkal a nyílt munkaerő-piaci munkaadókkal, akik alkalmaznak súlyosan hallássérült munkaerőt.
Újabb csr kurzus lesz az EMVFE Akadémián belül HR-eseknek. A CSR lelke a HR. 2013. április 26-án és 27-én. Várunk minden HR-est!
Rendhagyó csapatépítést szervezett a megváltozott munkaképességű dolgozóinak a védett munkahelyként működő ERFO Nonprofit Kft. ma Budapesten. A rendezvény mind a résztvevők számát, mind pedig módszerét tekintve egyedülálló volt. Az EU-pályázati forrásból megvalósított csapatépítés a Momentán Társulat zenés, improvizációra épülő, interaktív előadásán alapult.
A képzés és a szakmai továbbképzés áll a bécsi foglalkoztatás-politika 2012-es munkaprogramjának középpontjában. A ?Bildungskonto plus? nevű új támogatási forma kifejezetten az alacsony iskolázottságú, alacsony jövedelmű munkavállalókat célozza meg.