2023. október 27-én, Budapesten, a Gundel Palotában megrendezett CSR Hungary Summit 2023 konferencia nap estéjén immár 16. alkalommal került sor a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj ünnepélyes díjátadójára.
A CSR Hungary Díjak átadására évek óta ültetett fogadással egybekötött, ünnepélyes Díjátadó keretén belül történik.
2023-ban ismét meghirdetjük a Holnap városáért Díjat, melyet először a társmárkánk a City Hungary Program részeként 2013-ban hirdettünk meg. Rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált, a nemzeti fenntartható városdíj. A Holnap városáért Díj védjegyhasználatára önkéntes a pályázat. Regisztrációs határidő: 2023. július 14, 24.00 óra Pályázati anyagok leadási határideje: 2023. július 20.
A vállalkozások érintetti csoportjai tehát az eredményt, a nyereségességet úgy várják el, hogy a hosszú távú ESG (környezeti, társadalmi és vállalatirányítási) célokat, aktivitást is számon kérik. Két céges példa, két megoldás a Jó márka, fenntartható márka konferencián (CSR Hungary Konferenciák/2023. május 31, Gundel) elhangzottak közül.
A jó márka, fenntartható márka konferencián (CSR Hungary Konferenciák/2023. május 31, Gundel) TOPtéma volt az eseményen az innováció a fenntarthatóság tükrében. Modern márkák, a ma márkái iránytűként is szolgálhatnak is szolgálhatnak a felelősség és fenntarthatóság tekintetében az ellátási lánc minden szakaszában. Ezúttal a Magyar Innovációs Szövetség és a Legrand ZRt. szemszögéből közelítjük meg a témát.
2023-ban is lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. A Program hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, a benchmarkingra és az egymástól való tanulásra.
Az ESG befektetői világot, a CSR (vállalati fenntarthatóság és felelősség) rendszerét is meghatározó megatrendek egy része már 2022-ben is velünk volt. Az európai háború, az infláció, a zűrzavaros energiapiacok, a politikai bizonytalanság és az éghajlat okozta katasztrófák véget nem érő folyamatai mellett közelebbről megvizsgáljuk, hogy egyes főbb trendek hogyan befolyásolják a vállalatok előtt álló kihívásokat és lehetőségeket a 2023. március 08-ai CSR Szerda Klubestünkön.
Kötelező nemi kvóta bevezetéséről döntött az Európai Parlament és az Európai Tanács. Az új szerint így a nagyobb cégek felsővezetésében legalább 40 szabályra kell emelni a nők arányát. 
2022. október 18-án, a Danubius Hotel Hungaria City Centerben 15. alkalommal került sor az önkéntes, nyilvános Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj átadására. A Díj elnyerése 2 éves védjegyhasználati programban való részvételt is jelent a vállalati fenntarthatóság és felelősség legjobbjai számára.
A CSR Hungary Észak-Nyugat Magyarország gazdasági döntéshozóit Veszprémbe invitálta a CSR Hungary Summit’22 Veszprém konferenciára.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]