div class="td-all-devices">
Kezdőlap CSR Menedzsment

CSR Menedzsment

Kötelező nemi kvóta bevezetéséről döntött az Európai Parlament és az Európai Tanács. Az új szerint így a nagyobb cégek felsővezetésében legalább 40 szabályra kell emelni a nők arányát. 
2022. október 18-án, a Danubius Hotel Hungaria City Centerben 15. alkalommal került sor az önkéntes, nyilvános Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj átadására. A Díj elnyerése 2 éves védjegyhasználati programban való részvételt is jelent a vállalati fenntarthatóság és felelősség legjobbjai számára.
A CSR Hungary Észak-Nyugat Magyarország gazdasági döntéshozóit Veszprémbe invitálta a CSR Hungary Summit’22 Veszprém konferenciára.
A 2022. július 19-én szervezett CSR Délutánon, a CSR Hungary és a Hipp Kft. társadalmi felelősségvállalásról és fenntartható mezőgazdaságról szóló eseményén, Hanságligeten a fenntarthatóság és a versenyképesség mint az agrárium ösztönzői téma volt a fókuszban
A CSR Hungary társmárkája a City Hungary. A City Hungary hirdeti meg a Holnap városáért díjat 2013-tól. A Díj ösztönző a jobbra, modernebbre, fenntarthatóbbra, élhetőbb környezetre törekvő, magasabb életminőséget támogató vállalkozások, intézmények, szervezetek, helyi közösségek, önkormányzatok számára. A Holnap városáért Díj a helyi közösségek, a helyi emberek követendő példáira hívja fel a figyelmet.
CSR Szerda: Ez alkalommal (2022. április 13-án, szerdán, 18.00 órától, online most) a Continental magyarországi csoportja és a Körber Hungária Gépgyártó Kft. mutatja be megoldásait és tapasztalatait
Jubilál a Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. 15. éve kerül meghirdetésre az évi önkéntes védjegyhasználati program. A szakmai hátteret a 2006-ban megalapított CSR Hungary, Magyarország vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma biztosítja.
2022-ben 15. alkalommal hirdetjük meg hamarosan a CSR Hungary Díjat, a Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Az oktatásnak, s különösen a felsőoktatásnak kulcsszerepe van a fenntarthatóság alapelveinek terjesztésében. Hisz a következő generációk vezetői, döntéshozói, véleményformálói főként a felsőoktatásban végzettek közül kerülnek ki.
Igértük, hogy a CSR Hungary Summit 2020 konferenciánkról (2006-tól a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) vezető szakmai fóruma) az egyes tematikus blokkok előadóitól néhány kulcsgondolatot kiemelünk. Nézzük az első napot (2020, november 26! Akiktől idézünk: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója, Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-ügyvezető igazgatója, Molnár László, az Essity Hungary egészségügyi részért felelős divízió igazgatója, Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]