A Coca-Cola jutalmazza az újrahasznosítást az Egyesült Királyságban

1198

A Coca-Cola Great Britain és a Coca-Cola European Partners együttműködést alakított ki  a Merlin Entertainments társasággal: 50 százalékos árengedményeket kínálnak az Egyesült Királyság egyik legismertebb látnivalójához az üres műanyag palackokért cserébe. A Merlin vezető látnivalói közül négynél speciálisan létrehozott visszaváltó automaták lesznek .Ezek az automaták visszahozzák.újrahasznosításra.

Coca-Cola Egyesült Királyság/újrahasznosítás
Coca-Cola Egyesült Királyság/újrahasznosítás

“A CafeCrush ? visszaváltó automatáink jutalmazzák az embereket az újrahasznosítás érdekében tett lépésekért. A felhasználók egyszerűen egy üres palackot helyeznek be, amit összetörtek és pozitív ösztönzést kapnak az újrahasznosításhoz “- magyarázta Jon Dormer , a Unisan UK ügyvezető igazgatója, az automaták szállítója.

“A gép működése azt jelenti, hogy a palackokat nem szennyezik más hulladékkal, így tökéletesek az újrahasznosításhoz” – tette hozzá Dormer. “Továbbá, mivel összetörtek, a hulladékmennyiség akár 90% -kal is csökkenthető. Több palack tárolható, s ezért kevesebb szállításra van szükség ahhoz, hogy az újrahasznosító létesítményekheze ljussanak. Jó a fogyasztónak és jó a könyezetnek!

A próba tehát értékesebb jutalmat kínál az embereknek, mint a műanyag palack eredeti vásárlási árát, amelyet újrahasznosítanak. 50 százalékos kedvezményt lehet igénybe venni a 30 résztvevő Merlin látnivalók esetében. Beleértve az Alton Towers Resortt  a Thorpe Parkot, a Chessington World of Adventures-t és a LEGOLAND Windsort. amelyek a Merlin fő vonzerejét adják.

A YouGov által a Coca-Cola Nagy-Britannia nevében végzett kutatások szerint a britek 64 százaléka ismételten újrahasznosítana, ha azonnali jutalmat kapnának a cselekedeteikért.

“Azért szeretnénk jutalmazni az embereket,mert hogy a helyes dolgot választották a palackok újrahasznosításával kapcsolatban. Remélik, hogy olyan embereket bátorítanak, akik egyébként nem tették volna meg. Ezzel az izgalmas új próbával a Merlin Entertainments segítségével emlékeztetjük az embereket, mennyire értékes az üres műanyag palackuk”- mondta Leendert den Hollander, a Coca-Cola European Partners alelnöke és vezérigazgatója.
“Minden palackunk újrahasznosítható, és minél többet akarunk visszaszerezni, hogy új palackokká válhassanak.”

Így folytatta Holl Hollander.: “Újrahasznosított műanyagot vásárolunk az Egyesült Királyságban, mint bármely más cég. 2020-ig minden forgalmunkban megduplázzuk az újrahasznosított műanyagot: 25% -ról 50% -ra. Televíziós kampányokat is folytatunk, amelyek arra ösztönzik az embereket, hogy újrahasznosítsák palackukat. Világos újrahasznosítási üzeneteket adunk minden csomagunkban, és támogatjuk az új beavatkozásokat, például a betétdíj-visszatérítési rendszereket, hogy megnézzük, javul-e az újrafeldolgozási arány. ”

Tavaly a Coca-Cola Britain és a Coca-Cola European Partners elindították fenntartható csomagolási stratégiájukat Nagy-Britanniában. Bevezetése óta a Coca-Cola világosabb, csomagolással ellátott újrahasznosított üzeneteket vezetett be a palackokon. Egy “Love Story” nevű, újrahasznosításról szóló televíziós reklámot sugárzott, amellyel a cég több mint 30 millió embert ért el.

A Coca-Cola Nagy-Britannia és a Coca-Cola európai partnerek továbbra is szorosan együttműködnek az Egyesült Királyság és a skót kormányokkal, hogy bevezessék a jól megtervezett betét-visszatérítési rendszert is. Más módszereket is keresve a hasznosítási és újrafeldolgozási arány növelésére .