Őszi nagytakarítás a Cseritivel

801

A Cseriti célja közös erővel felhívni a munkavállalók figyelmét – társadalmi felelősségvállalásukat erősítendő – a háztartásukban feleslegessé váló tárgyak újrahasználatának lehetőségére. A Cseriti tevékenységének pozitív, környezeti-társadalmi hatásaira.

Őszi nagytakarítás a Cseritivel

A kampány keretében a meghirdetett időszakban (javaslat 1 hét) a partner vállalat egy helyiséget/területet biztosít, ahol a munkavállalók az otthonukból behozott, feleslegessé vált, de funkciójukat és esztétikai megjelenésüket illetően még jó állapotú, más számára használható tárgyaikat, eszközeiket le tudjak adni.

A partner vállalat vállalja, hogy belső kommunikációs csatornáin (pl.: intranet, e-mail, plakáthely, stb.) a Cseriti által átküldött tartalmat a vállalati kultúrába illeszkedően átírva és kiegészítve a munkatársakkal megosztja. Az adott hét folyamán ? lehetőségekhez mérten ? a kollégákat az akció futására figyelmezteti.

A Cseriti vállalja, hogy a kampány befejeztével a megbeszélt időpontban az összegyűjtött tárgyakat elszállítja, és a társadalmi hasznosság növelése érdekében Cseriti bolthálózatában hasznosítja.

Cseriti vállalja, hogy a kampány keretében begyűjtött tárgyak és eszközök összértékéről, súlyáról, mint a környezeti és szociális hatás nagyságáról visszajelzést ad a vállalatnak.

Közös cél a vállalat társadalmi felelősségvállalásán keresztül a felelős munkavállalói attitűd erősítése, és a közösségi cselekvés aktiválása.

További információk, csatlakozás a programhoz:
sahy.gabor@cseriti.hu


Már pályázhatsz a Holnap városáért Díjra!
Ismerd meg a részleteket itt!