Trend az egészség: a PepsiCo elindítja Helló Jóság kezdeményezését

1079

A jövő bizonytalan, különösen ha az élelmiszerre ( Szabadkereskedelmi Megállapodás EU és az USA között-sarkalatos kérdés!) gondolunk. Mivel a fenntartható élelmiszer-rendszerhez szükséges egy átmenet, ezért sokan különböző jövőképet vizualizáltak a jövő élelmiszerével kapcsolatban. Majd tücsköt, szárazságtűrő babot, növényi alapú hamburgert fogyasztunk. A WRAP a múlt hónapban adott ki egy jelentést, mely értékeli az élelmiszer kockázatokat és lehetőségeket. Már az új igényeket jelzi a PepsiCo Helló Jóság, Jó és jobb ételt és italt Neked kezdeményezése Észak-Amerikában.

A PepsiCo a fogyasztók megváltozott igényeihez alkalmazkodva útjára indítja a Hellő Jóság! Étel és ital automatáinak a kezdeményezését. A Jó és jobb ételt és italt Neked! Kampány keretén belül a cég sokszínű és nagy mértékben kiegészítő élelmiszerek és italok portfólióját helyezi ki több ezer egységben az egész Egyesült Államokban. Különböző helyszíneken. Mint az egészségügyi, szabadidős, közlekedési, kormányzati, munkahelyi, és oktatási létesítményekben.

A PepsiCo bejelentette, hogy termékportfóliójában több terméke a GMO-mentes minősítésű, így az új Jó és jobb ételt, italt Neked ( BFY) termékek (Tropicana, Pure prémium narancslé) megjelenése várható 2016-ban. Non-profit csoport ellenőrzi azt, hogy a termékek mentesek legyenek a genetikailag módosított összetevőktől. Címkével jelzik ezt a terméken. Írja a The New York Times.

? A külső ellenőrzés vásárlóink felé biztosítékot jelent!.??- jelentette ki Bjorn Bernemann, a Tropicana (Észak-Amerika) alelnöke, általános igazgatója. A fogyasztónak megvan a választási lehetősége, hogy génmódosítottat vagy a nélkülit szeretne választani. Ez egy fogyasztói érdek.
Az új BFY termékeknek is köszönhető, hogy a fogyasztói kereslet megnövekszik. E termékek körébe tartozik a zéró-alacsony kalóriatartalmú fekete jeges kávé ital, Starbucks partnerséggel, vagy a nulla kalóriás ízesített, cukrozatlan tea.

A smart projektben az automaták is jellemző digitális point-of-sale érintőképernyőkkel fog működi. Azaz megtudhatjuk a termék táplálkozási információit, élelmiszer és ital párosítás ötleteket kaphatunk eltérő étkezési alkalomra a nap folyamán. Tartalmazhatnak kettős klíma- kontrollt, hogy mind a romlandó és nem romlandó tételek esetében összevethetem a megfelelő hőmérsékleteket. És természetesen az automata lehetővé teszi a készpénz nélküli és digitális árusításával.

Ha még nem tudott róla!
CSR Üzleti Reggeli Novák Katalin Család-és Ifjúságügyért felelős államtitkárral.
2016. január 15-én (8.30-11.00), Benczúr Ház
Téma: Elveszett, értékvesztett generáció a Z generáció?
Ilyen lesz a következő vezető generáció az üzleti világban is?