CSR Hungary 2020 ,a felelős és fenntartható üzlet csúcstalálkozója 2006-tól. A COVID19 válságot okozott társadalmi, gazdasági téren is.
Az egymásra épülő CSR képzési program alapképzésén a résztvevők alapismeretek szinten Most online tanfolyam formájában
2019. 12. 06-án, pénteken, Budapesten, a Hotel Hungaria City Centerben volt a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj 12. ünnepélyes Díjátadója.
Amit mérünk, az fejlődik! Számos cégnek, szervezetnek szimpatikus, vonzó a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) gondolkodásmódja.Viszont a legnagyobb kihívás, hogy az összes elem hogyan kerül a helyére?
Megszülettek a 2018-as Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj eredményei. A három szintes értékelési folyamat végén 13 pályázat nyerte el 2018-ban a CSR Hungary Díj védjegyhasználatát 2 évre.
Szezonnyitó rendezvényünk 2015. január 28-án, 18.00 órától, a CSR Szerda Klubestünk. Együttműködő partnerünk továbbra is a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. Mindenkit várunk szeretettel!
2013. június 19-én - még a nagy nyári hűsölések és szabadságolások előtt - még egyszer találkoztunk a CR Szerda Klubesten. Amiről beszélgettünk: CSR és média egy más szemszögből. CSR Blogunkban hamarosan olvasható az összefoglaló is.
Jön az év első CR Szerda Klubestje. 2013. március 6-án - immár hagyományszerűen - személyesen is lehet találkozni 2012. CSR Hungary díjazottjaival. A helyszínt - mint ahogy évek óta - továbbra is a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatja mint együttműködő partner.