Kezdőlap CSR Események

CSR Események

CSR események, rendezvények a vállalati felelősség és fenntarthatóság iránt érdeklődő gazdasági döntéshozóknak, szakembereknek.
Konferenciák, szemináriumo, webináriumok, CSR Hungary Klubtalálkozók, CSR Üzleti Reggelik, CSR Menedzserképzés

Következő CSR Délutánunk házigazdája a Hipp Termelő és Kereskedelmi Kft.Téma: A fenntartható mezőgazdaság gyakorlati vetületei: a HIPP út
Téma: Milyen előnyökkel jár a CSR a humánerőforrás menedzsmentben?
Hogyan alakulnak a főbb fenntarthatósági trendek, és mire számíthatunk ezután?Mindezekkel foglalkozunk a FENNTARTHATÓSÁGI TRENDEK 2022 webináriumon.
Az évi, őszi csúcstalálkozó célja, hogy a fenntartható gyakorlatokat integráljuk a mindennapi üzleti működésbe. A DSG (Fenntartható Fejlesztési Célok) elérése érdekében is, ami magasabb szintű életminőséget is biztosít helyi szinten. A Jó márka, fenntartható márka a CS Hungay Summit konferenciák őszi eseménye.
CSR iránytű alapkurzus (vállalati felelősség és fenntarthatóság) A CSR Hungary képzési rendszerében a műhelyek, szemináriumok a CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) elméletét egyesítik a gyakorlattal.A gazdasági döntéshozók között népszerű CSR iránytű (Bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság világába) alapkurzus segít megérteni a...
A legutóbbi CSR Szerda Klubestünk a pandémia miatt online formában zajlott. Vendégünk pedig dr. Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnökségi tagja volt.
CSR Szerda klubest. Boldog munkavállaló, munkahelyi jóllét? Milyen értelmezést kapnak ma a COVID alatt és mi várható a COVID után?
Újra regisztrálhatsz a CSR iránytű- bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság rejtelmeibe kurzusunkra.
CSR Hungary 2020 ,a felelős és fenntartható üzlet csúcstalálkozója 2006-tól. A COVID19 válságot okozott társadalmi, gazdasági téren is.
Az egymásra épülő CSR képzési program alapképzésén a résztvevők alapismeretek szinten Most online tanfolyam formájában
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]