Kezdőlap CSR Események

CSR Események

CSR események, rendezvények a vállalati felelősség és fenntarthatóság iránt érdeklődő gazdasági döntéshozóknak, szakembereknek.
Konferenciák, szemináriumo, webináriumok, CSR Hungary Klubtalálkozók, CSR Üzleti Reggelik, CSR Menedzserképzés

CSR iránytű alapkurzus (vállalati felelősség és fenntarthatóság) A CSR Hungary képzési rendszerében a műhelyek, szemináriumok a CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) elméletét egyesítik a gyakorlattal.A gazdasági döntéshozók között népszerű CSR iránytű (Bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság világába) alapkurzus segít megérteni a...
A legutóbbi CSR Szerda Klubestünk a pandémia miatt online formában zajlott. Vendégünk pedig dr. Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnökségi tagja volt.
CSR Szerda klubest. Boldog munkavállaló, munkahelyi jóllét? Milyen értelmezést kapnak ma a COVID alatt és mi várható a COVID után?
Újra regisztrálhatsz a CSR iránytű- bevezetés a vállalati felelősség és fenntarthatóság rejtelmeibe kurzusunkra.
CSR Hungary 2020 ,a felelős és fenntartható üzlet csúcstalálkozója 2006-tól. A COVID19 válságot okozott társadalmi, gazdasági téren is.
Az egymásra épülő CSR képzési program alapképzésén a résztvevők alapismeretek szinten Most online tanfolyam formájában
2019. 12. 06-án, pénteken, Budapesten, a Hotel Hungaria City Centerben volt a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj 12. ünnepélyes Díjátadója.
Amit mérünk, az fejlődik! Számos cégnek, szervezetnek szimpatikus, vonzó a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) gondolkodásmódja.Viszont a legnagyobb kihívás, hogy az összes elem hogyan kerül a helyére?
Megszülettek a 2018-as Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj eredményei. A három szintes értékelési folyamat végén 13 pályázat nyerte el 2018-ban a CSR Hungary Díj védjegyhasználatát 2 évre.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]