ÚJRA! Ismét! CSR Hungary Díj

3623

Szeretne a CSR legjobbjai közé kerülni saját iparágában? 2021-ben is pályázhat az önkéntes, nyilvános Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjára. A 2 éves védjegyhasználati programra. A pályázati anyagok leadásának a határideje: 2021. augusztus 25.

A pandémia sokunk számára – akár magán, akár munkahely, akár vállalkozás szempontjából -speciális helyzetet teremtett.

A home office és az új helyzethez való alkalmazkodás miatt sokan kérték, hogy a pályázati anyagot (magyar és angol összefoglaló) később adhassák le.

Így minden pályázó számára a meghosszabbított határidő:
2021. augusztus 25, 24.00 óra

A CSR Hungary Díj elismert felelős üzleti díj, elismert bizottsággal. 14.éve. Maga a  CSR Hungary 16. éve vezető szerepet játszik Magyarországon abban, hogy a felelősségteljesebb és fenntarthatóbb üzleti modellek elterjedjenek hazánkban. A mindennapi gyakorlatban.
Versenyképesebbé váljanak az országunkban működő cégek/szervezetek, miközben az egyén számára is a magasabb életminőséget jelenthesse a vállalati felelősség és fenntarthatóság.

Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója:
„ 2020-ban a COVID 19 járvány világszerte sokkot okozott a gazdaságban, társadalomban, környezetben. A lezárások és az utazások korlátozása számos iparágat, és céget is térdre kényszerített. Sok helyen ez a munkahelyek elvesztésével járt. A vállalati felelősségvállalásnak és fenntarthatóságnak fokozottan szerepe lesz a pandémia utáni újraindításban. A jelenlegi üzleti modellek újragondolásával párhuzamosan.

A CSR Hungary Díj nyertes pályázatai a megoldásokat tárják elénk. Betekintést adva a felelős vezetőknek további ötletekhez, innovatív gondolatokhoz.

Azoknak a Vállalkozásoknak a pályázatait várjuk, akik megértik, hogy a felelős üzlet, a fenntartható üzlet, jó üzlet is! Tapasztalat alapján az elmúlt 14 év alatt, akik elnyerték a díjat annak a munkahelyi csapatnak lendületet adott a független, külső szakmai elismerés. Elismerve a befektetett munkát is. Sőt növelte a cég hitelességét!”

A bírálóbizottság elismert bírákból áll, a legkülönbözőbb iparágakbó és üzleti szakmai szervezetek vezetőiből. A testületet tagjai a tisztességes és objektív kiválasztási folyamatot biztosítják.
Ismerd meg a Bizottságot itt!

Fővédnök: 
Steiner Attila
a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár
(Innovációs és Technológiai Minisztérium)

Idén ezen a nyilvános önkéntes pályázaton a következő kategóriákban várjuk a pályázatokat:

 • Legjobb felelős és fenntartható vállalatért
 • Legjobb CSR Programért- Közös ügyek-közös felelősség
 • Legjobb innováció a körkörös gazdaságért
 • Legjobb környezeti felelősségvállalásért
 • A „CSR lelke” – Legjobb belső CSR megoldásokért
 • Junior
 • Legjobb beszállítói kapcsolatért
 • Legjobb CSR/fenntarthatósági vezető 2021
 • Legjobb CSR kommunikációért
 • Pályázati anyag leadásának határideje: 2021. augusztus 25.
 • Tölse le a részletes útmutatást tartalmazó Nevezési csomagot
 • és regisztráljon a Regisztrációs lapon!

Tudjon meg mindent amit a CSR Hungary Díjról tudnia kell!
Kezdje a tájékozódását itt!