Az utóbbi évtizedekben egyre látványosabbá vált, hogy a bankrendszer mind intézményi működésében, mind a feladatai ellátása során elkötelezettebben kíván hozzájárulni a fenntarthatósági célok megvalósításához.
A Világbank új jelentése kimutatta, hogy a gazdasági növekedés csak akkor fenntartható, ha a megújuló természeti tőkét és a humántőkét ugyanolyan fontossággal kezelik, mint a hagyományos gazdasági növekedést.
a COVID-19 járvány a globális GDP teljes 6% -át csökkentette 2020-ban. Ezt széles körben gazdasági katasztrófának tekintik. Mit tesznek tehát az országok és a vállalatok a még rohamosabb csökkenése ellen?
a nyugdíja zöldre állítása az egyetlen leghatékonyabb dolog, amit az egyén tehet, hogy csökkentse szén -dioxid -kibocsátását. Ez azt mutatja, hogy a zöldebb nyugdíj évente 19 tonna szén -dioxid megtakarítását teszi lehetővé.
A Martini olasz habzóbor- és vermutmárka 150. évfordulóját olyan mérföldkővel ünnepli, amely közelebb hozza a Bacardi anyavállalatot 2025-ös céljának eléréséhez: a legfontosabb összetevők fenntartható beszerzéséhez.
A HRH által összehívott és a Lloyd's elnökletével működő munkacsoport a világ 17 legnagyobb biztosító és viszontbiztosító társaságának vezérigazgatóiból áll, amely befolyásos platformot kínál az ágazat számára. Céljuk, hogy együttesen elősegítse a világ fejlődését egy fenntartható, nettó nulla (CO2 kibcsájtás és hulladékgazdálkodás) gazdaság felé.
2021-ben is pályázhat az önkéntes, nyilvános Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjára. A 2 éves védjegyhasználati programra.
Számos kiskereskedelmi és élelmiszeripari óriás bebizonyítja, hogy a vállalkozások növekedhetnek, javíthatják az árrést és erősíthetik a versenyelőnyt a hulladékáramok vizsgálatával és a kreatív megoldásokba történő befektetéssel. A fenntarthatóság végrehajtásával
Nők a Tudományban DÍj
Nanotechnológiával foglalkozó kutatók nyerték idén a Nők a Tudományban Kiválósági Díjat.
Március végére frissítjük a CSR Hungary Védjegy Regiszter listáját a CSR Hungary Díj önálló honlapján. Itt tudod majd áttekinteni a 2021-ben CSR Hungary védjegyhasználók listáját.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]