4 órás munkaidő lehetősége
A négynapos munkahét körül zajló beszélgetéseket a COVID-19 világjárvány újra felpezsdítette. A munkavállalók és a munkaadók újragondolták a munkahelyi rugalmasság és előnyök fontosságát.
 Az Ukrajnában zajló háború elől menekülő, és annak következményeitől szenvedő emberek támogatását kéri felhívásában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke, Kozma Imre atya és a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita, a szervezet jószolgálati nagykövete.
Újra díjazza a PM a pénzügyi tudatosságot. Harmadik alkalommal írta ki a Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díj pályázatot a Pénzügyminisztérium.
Irodaházak éjszakája
Nyolcadik alkalommal szervezte az Europa Design az Irodaházak Éjszakája című eseményt, amelyre hagyományosan a Design Hét alatt kerül sor.
Az utóbbi évtizedekben egyre látványosabbá vált, hogy a bankrendszer mind intézményi működésében, mind a feladatai ellátása során elkötelezettebben kíván hozzájárulni a fenntarthatósági célok megvalósításához.
A Világbank új jelentése kimutatta, hogy a gazdasági növekedés csak akkor fenntartható, ha a megújuló természeti tőkét és a humántőkét ugyanolyan fontossággal kezelik, mint a hagyományos gazdasági növekedést.
a COVID-19 járvány a globális GDP teljes 6% -át csökkentette 2020-ban. Ezt széles körben gazdasági katasztrófának tekintik. Mit tesznek tehát az országok és a vállalatok a még rohamosabb csökkenése ellen?
a nyugdíja zöldre állítása az egyetlen leghatékonyabb dolog, amit az egyén tehet, hogy csökkentse szén -dioxid -kibocsátását. Ez azt mutatja, hogy a zöldebb nyugdíj évente 19 tonna szén -dioxid megtakarítását teszi lehetővé.
A Martini olasz habzóbor- és vermutmárka 150. évfordulóját olyan mérföldkővel ünnepli, amely közelebb hozza a Bacardi anyavállalatot 2025-ös céljának eléréséhez: a legfontosabb összetevők fenntartható beszerzéséhez.
A HRH által összehívott és a Lloyd's elnökletével működő munkacsoport a világ 17 legnagyobb biztosító és viszontbiztosító társaságának vezérigazgatóiból áll, amely befolyásos platformot kínál az ágazat számára. Céljuk, hogy együttesen elősegítse a világ fejlődését egy fenntartható, nettó nulla (CO2 kibcsájtás és hulladékgazdálkodás) gazdaság felé.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]