The Body Shop: Együtt, közösen, örömmel…

995
The Body Shop: Felhívás önkénteskedésre
The Body Shop: Felhívás önkénteskedésre

Együtt, közösen, örömmel.. Mert jobbá válunk, ha törődünk egymással.
A The Body Shopnál idén karácsonykor azokat a hétköznapi hősöket ünnepelik, akik egész évben önzetlenül és kitartóan segítettek másokon. Ezért ajándékaik nem csak szeretteik karácsonyát varázsolják örömtelivé, hanem másokét is. Ajándékcsomagjaik megvásárlásával segítesz abban, hogy minimum 500 000 angol fontot adományozhassanak olyan szervezeteknek szerte a világon, melyek fizetés nélküli gondozókat és önkénteseket támogatnak. Itt Magyarországon is!

A The Body Shop hitvallása:

“Hiszünk abban, hogy a kedves és önzetlen cselekedetekre szükség van, főleg ezekben a bizonytalan időkben. A közösségünktől és kollégáinktól tapasztalt kedvesség még inkább inspirált minket arra, hogy mi is adjunk vissza másoknak.”

Adni menő!-Így fejezheted ki háládat Te is!

Fiatal önkéntesek

Mindannyian ismerjük azt a legigazabb mondást, hogy “jobb adni, mint kapni”. Talán soha nem volt ennyire aktuális elismernünk azokat a személyeket, akik fáradhatatlanul és önszántukból adták idejüket, energiájukat és szeretetüket azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük volt rá a bajban.

A The Body Shop felhívása:
“Idén úgy döntöttünk, hogy minden október 28. és december 31. között eladott ajándékcsomag után 10 forintot szánunk kényeztető meglepetésekre, melyeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttat el annak a 80 fiatalnak, akik a karácsonyi időszakban a legtöbbet önkénteskednek, hogy ezzel másoknak örömet okozzanak.

Önkénteskedj te is vagy ajándékcsomagjaink megvásárlásával segíts megköszönni önkéntes társaink elhivatott és áldozatos munkáját! Ha egy kis inspirációra van szükséged a karácsonyi ajándékok kiválasztásához, akkor nézd meg ajándék ötleteinket itt! Ha pontosan tudod, hogy mit keresel, akkor pedig válogass itt!

Miért vágj bele az önkéntességbe?

Az önkénteskedés egy fantasztikus tevékenység, amiről elsőre azt hinnéd, hogy jelentése megreked a saját erőforrásaid átadásáról fizetség elvárása nélkül…Valójában viszont ennél sokkal többről szól, amelyből te is rengeteget profitálsz.

Mai, száguldó világunkban nem egyszerű helyet szorítani napirendünkben bármilyen plusz időtöltésnek. Ennek ellenére érdemes fontolóra venni, hogy belevágjunk az önkénteskedés valamilyen formájába – főképp, ha egy ideje úgy érezzük megrekedtünk az életünkben, szeretnénk kilépni kicsit a komfortzónánkból, miközben valami jót is cselekednénk. Tudj meg többet itt arról, hogy miért is ennyire jó az önkénteskedés!

Tégy valami jót másokért és nyerj!

Menj el önkénteskedni, segíts a szomszéd néninek bevásárolni vagy tégy bármi jót másokkal és ezt örökítsd meg! Oszd meg Instagram story-ban, hogyan segítettél másokon és nyerj értékes The Body Shop termékcsomagot! A játék részleteit és feltételeit itt tudod megnézeni!