A közlekedés, a hulladékkezelés és a városi hőszigetek kezelésére szolgáló zöldfelületek, valamint a lakossági tájékoztatás volt a téma az első szegedi közösségi gyűlésen.
A világ legzöldebb autógyártójaként ismert, az elektrifikált hajtásláncok és akkumulátor technológiák vezető fejlesztőjének számító Toyota fokozza erőfeszítéseit a körkörös gazdaság elérése érdekében. A vállalat "3R akkumulátor" elnevezésű programja kiemelt szerepet szán az akkumulátorok újrahasznosításának.
2023-ban az Önként Jöttem díj nyertese a Fellegajtó Nyitogatók Alapítvány lett. Varga Gábor, a szervezet elnöke a díjat december 5-én, az Önkéntesség Világnapján vette át.
A nemzetközileg is elismert magyar építésziroda, a Hello Wood rangos szakmai díjat nyert Svájcban a Westend nyáron átadott ételudvarának felújításával.
Húsz éves a Szerencsejáték Zrt. Karitatív sorsjegyértékesítési hálózata, amelynek köszönhetően a vállalat hosszú ideje élen jár a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásában.
Csokoládé tematikájú új, befogadó játszótér várja a gyerekeket Szerencsen. A nemzeti lottótársaság, a Szerencsejáték Zrt. 27. inkluzív játszótere egyedülálló, ahol fogyatékossággal élő és ép gyermekek a közös játék élményén keresztül válhatnak elfogadó, nyitott felnőttekké.
A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása a kiskereskedelmi tervezésben ma már stratégiai szükséglet a mindenféle pazarlás elleni küzdelemben.
A CSR, vagy újabban az ESG önmagában is sokrétű megközelítést kíván a vállalatoktól. Mit tehet és mit képvisel a nemzeti lottótársaság a fenntarthatóság és felelősség keretrendszerében?
Péntektől vasárnapig kerül sor az év legnagyobb élelmiszergyűjtő akciójára a Magyar Élelmiszerbank Egyesület szervezésében. Az ország 153 településén 356 áruházban összesen 6500 önkéntes gyűjti majd a felajánlásokat. Az Élelmiszerbank
Immáron negyedik alkalommal támogatja a piacvezető fékrendszereket fejlesztő és gyártó Knorr-Bremse budapesti vasúti központja a főváros XX-XXIII. kerületének sürgősségi ellátásáért felelős Pesterzsébeti Mentőállomást a Local Care (Helyi támogatás) társadalmi felelősségvállalási programján keresztül.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]