Különleges aludobozgyűjtő kampányt indított a HELL cégcsoport. Október folyamán Budapest több villamosmegállója alakul át egy hónapra számlálóval ellátott speciális doboz-visszagyűjtő ponttá, ezzel irányítva a figyelmet a megfelelő helyre kidobott alumíniumdobozok előnyös tulajdonságaira.
A rózsaszín csomagolású termesztett gombatermékek eladásából befolyt összeggel idén is a daganatos betegek gyógyulását és együttesen a Szent János és Szent Margit Kórház mellrák ellenes munk
Idén 30 éves fennállását ünneplő Daniella Villamosság nemes ügyet támogattak már anyagi és tárgyi adományokkal, de gyakran nyújtanak szakmai segítséget is. Ezúttal az UNICEF-fel együttműködve segítenek azoknak a rászoruló és szükségben szenvedő gyerekeknek, akik – többek között a szomszédos háborús helyzet okán is - bajba kerültek és támogatásra szorulnak.
Folyamatosan érkeznek az új generációs, a korábbiaknál környezetkímélőbb, kényelmesebb és csendesebb repülőgépek az Air France flottájába, a vállalat évente 1 milliárd eurót költ a géppark folyamatos megújítására.
A hamburgi központú Körber konszern tagja a Körber Hungária példáján keresztül nemcsak egyszerűen egy-egy eszközt ismerünk meg, hanem az évek során jól felépített Körber munkavállalói modell működése körvonalazódik előttünk. Zalay Buda, a Körber Hungária Gépgyártó Kft. HR és kommunikáció szegmensért felelős vezetője mutatja be részleteiben a Körber utat.
Folytatja partneri együttműködését a Habitat itthoni szervezete és a Wienerberger Magyarország. A program keretében a karitatív szervezet 30 millió forintnyi termékadománynak köszönhetően további 3 évig tud hozzájárulni rászoruló és hátrányos helyzetű családok lakhatási helyzetének rendezéséhez.
Felismerve a természeti erőforrásokra nehezedő egyre növekvő nyomást és a körforgásos gazdasági megoldások bővítésének sürgető szükségességét, a L'Oréal a Föld napján bejelentette a Circular Innovation Fund alap létrehozását.
Az EU ismét új szabályozással lépett elő, amely a mesterséges intelligencia (AI) használatát célozza meg
Az LG testvérvállalataival együtt egymillió dollár értékben adományoz LG termékeket és egyéb szükséges kellékeket a menekültek számára az érintett országokban.
A Global Empowerment Mission (GEM) nemzetközi segélyszervezet Lengyelországba és Magyarországra telepítette regionális logisztikai központjait Ukrajna és az ukrajnai menekültek támogatására.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]