div class="td-all-devices">
Kezdőlap Még több...

Még több...

A 2012-ben alapított Nemo's Garden projekt célja, hogy feltárja a mezőgazdaság lehetőségeit. Tesztelje a víz alatti üvegházak életképességét, és fenntartható módon kínáljon az élelmiszertermesztésre.  Ez a víz alatti művelési folyamat különösen fontos az éghajlatváltozás miatt, amely már globális szinten is kedvezőtlenül érinti és csökkenti a szántóterületet.
Az utóbbi időben a Continental anyagszakértői és gumiabroncsmérnökei szép csendben forradalmasítják a területet. A terveik szerint legkésőbb 2050-re valamennyi gumiabroncsukat fenntartható alapanyagokból fogják előállítani.
Több mint egymillió forint támogatást adott a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolási lehetőségeit támogató SUHANJ! Alapítványnak.
A vasúti közlekedés választásával több mint 1,7 millió tonna szén-dioxid-kibocsátást takarítottak meg az utasok két év alatt - közölte a MÁV
Toyota-fenntarthatógazdaság A Toyota csatlakozik a japán Okuma, Futaba és Namie városainak karbonsemlegességi együttműködéséhez, amelynek célja a körkörös mezőgazdaság megvalósítása a tejtermelő és takarmánynövény-termesztésben. A nagy kelet-japán földrengés utáni újjáépítés elősegítése érdekében. Okuma, Futaba és Namie városai és a Toyota...
A Lexus bejelentette, mely dizájnerek és alkotások a feltörekvő alkotókat elismerő nemzetközi rangos formatervezési
A Kulcs-Soft Nyrt. akkori vezetői 2012-ben úgy döntöttek, hogy a cég korábban szétszórt és esetleges támogatásait strukturáltabbá és ezáltal transzparensebbé, hatékonyabbá teszik. A támogatásokat a gyerekek köré szervezték, az ő jóllétüknek a növelését helyezték a szervezet tevékenységének középpontjába. Turbucz Erikával, az alapítvány kuratóriumi elnökével az elmúlt 10 év munkájáról, tapasztalatairól, sikereiről beszélgettünk.
a debreceni telephelyű családi vállalkozást, az Sz.VariánsKft. csapatát is, akik idén összefogtak a MikulásGyárral, hogy közös erővel segíthessenek a rászorulókon.
A klímaváltozás veszélyezteti gyerekeket és fiatalokat is - hívja fel a figyelmet az UNICEF Magyarország a gyermekjogok vasárnapi világnapja alkalmából.
Nyisd ki napról napra a Kívánságok vagy a Csodák Dobozát! Vagy mindezt együtt. Ismerd meg az The Body Shop Adventi kalendáriumokat, apró meglepetéseikkel.
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]