Miért tette a kávéipari vállalat a zöld és a digitális átalakulást kiemelt prioritásnak a termelékenység növelése érdekében
85 mélyszegénységben és átmeneti otthonban élő, valamint bántalmazásnak kitett családhoz juttat el karácsonyi ajándékot a CoGoodwill, az Adni jó kampány keretében.
Ambiciózus célokat tűztek ki a világ összes korallzátony-rendszerének felmérésére erre a nyárra az űrből származó műholdas képalkotás segítségével.
Rekordot döntött a Mikulásgyár gyűjtése, a jótékonysági szervezet 16 éves fennállása óta még soha nem halmozott fel annyi adományt, mint 2020-ban - közölte a Mikulásgyár.
A A közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányában csaknem 185 millió forint gyűlt össze vasárnap késő estig; az összegből megvalósulhat egy álom, létrejöhet az autista gyerekeket és családjukat segítő diagnosztikai és terápiás centrum Angyalföldön - mondta Siklósi Beatrix, a jótékonysági akció projektvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Egész napos műsorral zárul ma a közmédia jótékonysági kampánya, a Jónak lenni jó!, amelynek idei kedvezményezettje az Együtt az Autistákért Alapítvány.
Különleges adventi műsorral készülnek az Opera művészei a gyermekvédelmi és szociális intézmények lakói és dolgozói számára
Sok rászoruló családnak jelentenek segítséget azok az élelmiszerfelajánlások, amelyek a nagyvállalatoktól érkeznek be. A kormány által indított Nemzeti élelmiszergazdasági válságkezelő (NÉV) program..
Human wellbeing, emberi jól-lét, innováció. A legfontosabb területek, melyekre a közel 125 éves Tungsram vállalat fenntarthatósági stratégiája épül. Lehetnek a fenntarthatósági projektjek értékteremtőek? Tekinthetjük őket befektetésként egy innovatív jövőbe? A COVID-19 járvány a fenntarthatóságot új megvilágításba helyezte. Thierry Zsuzsannát, a Tungsram Group CSR vezetőjét a Tungsram fenntarthatósági stratégiájáról kérdeztük:
A Chio és Pom-Bär márkáiról is ismert Instersnack Magyarország Kft. által forgalmazott Nutline összesen 1,7 millió forint értékben adományozott egészséges nassolnivalót 5 szervezet számára.