NGM-OECD CSR konferencia közép-európai országokkal

784

Nemzetközi műhelybeszélgetést szervezett a Nemzetgazdasági Minisztérium a felelős üzleti magatartás (RBC) ösztönzésének jó gyakorlatairól június 20-án lengyel, észt, cseh, OECD és hazai szakértők részvételével. A műhelybeszélgetés része az OECD csatlakozásunk 20 éves évfordulója alkalmából megvalósuló rendezvénysorozatnak. A magyar CSR szakértők kerekasztalának voltam a meghívottja.
A kerekasztal a magyar CSR Akcióterv megújítására is reflektált. Érdemes néhány gondolatot kiemelni, amire felhívtam a figyelmet. Kiegészítve azokkal a passzusokkal, melyeket már korábbi írásaimban, előadásaimban hangsúlyoztam.

NGM-OECD Konferencia (Takács Júlia CSR Blog)
NGM-OECD CSR Konferencia (Takács Júlia/a fotón balról a második/,  CSR Blog) Fotó: NGM

2015-ben a CSR Hungary a CSR különböző arcai címmel indította el újabb Üzleti Reggeli sorozatát. Gondolati alapja ennek az volt, hogy a vállalati felelősségvállalás más-más arcát mutathatja kontinensenként, Európában, Európa országaiban. A meglévő globális sztenderdek mellett a szemléletváltás a különböző országokban, a különböző szektorokban fokozatosan, más-más ütemben zajlik. Hisz más-más történeti, kulturális, politikai hagyományokkal rendelkezve, más-más témák élveznek prioritást adott térségben. Így Közép-Európa is külön, egyedi sajátosságokkal bír.

Olvasd tovább itt Takács Júlia CSR Blogjában!

Még pályázhatnak cégek a CSR Hungary Díjra!
A Magyar Üzleti Felelősség Díj védjegyhasználatára
több kategóriában is  lehet pályázni.

Regisztrációs határidő: 2018.05.25.
Pályázati anyag leadási határideje: 2018. 06.25.

Kattintson a részletekhez!