A MOL ökológiai díjat nyert

608

A Mol sütőolaj-gyűjtő kampánya nyerte az idei European Excellence Awards (EEA) díját ?Ökológia és környezet? kategóriában – közölte az olajtársaság pénteken az MTI-vel.

A kontinens legrangosabb marketing-kommunikációs versenyére európai vállalatok és ügynökségek neveztek kampányaikkal, számos kategóriában. Ez az első alkalom, hogy magyar vállalat nyert az ?Ökológia és környezet? kategóriában – áll a MOL közleményében.
?Olajipari vállalatként különösen fontos számunkra, hogy az Ökológia és környezet kategóriában nyertünk, hiszen e kampányunk sikere is azt bizonyítja: a Mol komolyan gondolja a fenntarthatóság elveit.? ? idézi a közlemény Pánczél Andreát, a Mol magyarországi kommunikációs igazgatóját, aki a csütörtök este Amszterdamban megrendezett gálán vette át a kategória győztes díjat.
A május óta tartó kampány sikerét mutatja, hogy eddig több mint 33 tonna használt sütőolajat adtak le az erre kijelölt 158 Mol-kúton. Az akció részeként decemberben ismét gyűjtőflakont kapnak ajándékba azok, akik használt sütőolajat adnak le ezeken a benzinkutakon.
A European Excellence Awards nemzetközi versenyt az idén 5. alkalommal rendezték meg.

Forrás: MTI OTS