Fenntartható energiagazdálkodás konferencia lesz

585
energia
Energia

Megvalósult és tervezett fejlesztési projektek élhető környezetünkért címmel kerül megrendezésre összefoglaló
konferencia és szakmai dialógus 2011. november 17-én(14.00 óra, Syma Sport- és Rendezvényközpont), mint az Ökoindustria Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energia Szakkiállítás kísérőrendezvénye.

Az októberben elfogadott ?Nemzeti Energiastratégia 2011-2030 tervei szerint hazánkban nagyobb hangsúlyt kap a megújuló energiaforrások kihasználása és kapacitásuk növelése. Ennek tükrében a konferencia ? korábbi
tematikáját folytatva kiemelten kíván foglalkozni a hatékony energiagazdálkodáshoz kapcsolódó kormányzati stratégiákkal, a fosszilis és zöldenergiák ötvözési lehetőségeivel, a nagyvállalatok szerepével és lehetőségeivel a megújuló energiák fejlesztésében,   a településeink erőforrásainak hatékony felhasználási lehetőségeivel az energiagazdálkodás területén és az Európai Uniós pályázati lehetőségekkel.

A Konferencia vár minden, az Energia témában jártas szakembert, az ezen a területen tevékenykedő cégek, szervezetek és önkormányzatok képviselőit, illetve a energiagazdálkodással, – szolgáltatással foglalkozó kompetens szakértőket és ?civil? érdeklődőket.
További részlet itt: www.kezunkbenajovonk.hu