Ígéretes fiatal teniszező sportkarrierjét támogatja Balogh Levente

755
Balogh Levente  és Mészáros Patrik
Balogh Levente és Mészáros Patrik

A hazai utánpótláskorú sportolók elhivatott támogatója, Balogh Levente a Vízangyal márkán keresztül egy éven át nyújt anyagi támogatást korosztálya egyik legkiválóbb teniszezőjének, Mészáros Patriknak. Az együttműködés során a komoly sportmúlttal rendelkező üzletember a teniszező szakmai fejlődéséhez szükséges költségek átvállalásával járul hozzá ahhoz, hogy a 16 éves tehetség nemzetközileg is elismert felnőtt magyar játékossá válhasson.

Az elmúlt években a hazai teniszezők sikerei bizonyították, hogy ebben a sportágban is érdemes az utánpótláskorú sportolók támogatásába fektetni. A következő generáció egyik ígéretes tehetsége, Mészáros Patrik idén márciustól Balogh Leventének, a Vízangyal márka tulajdonosának köszönhetően lehetőséget kap arra, hogy eddigi kitartó munkáját folytatva tovább gyarapítsa eredményeit és sikeresen teljesítsen a felnőtt korosztályban is.
Az üzletember az együttműködés során egy éven keresztül átvállalja a 16 éves teniszező sportkarrierjének építésével járó költségeket, ezzel segítve a sportoló felkészülését és versenyzését.

Aktív cselgáncsos éveim alatt számtalan dolgot tanultam, amelyek a mai napig meghatározóak számomra a munkámban és a magánéletemben egyaránt. Szeretném, ha minél több fiatal megtapasztalhatná a versenysport előnyeit, éppen ezért évek óta nagy figyelmet fordítok az utánpótláskorú sportolók támogatására és a tehetségek felkarolására. Hiszem, hogy Patrik nevével is sokat találkozunk majd a jövőben, és példaértékű kitartásának, illetve a támogatásnak köszönhetően hamarosan a legnagyobbak között szerepelhet majd a teniszversenyeken” – mondta Balogh Levente, a Vízangyal tulajdonosa.

Mészáros Patrik többszörös magyar bajnok teniszező, egyéniben, párosban, fedettpályán és szabadtéren is szerzett már aranyérmet. Nemzetközi viszonylatban is kiváló eredményeket tudhat magáénak: az elmúlt években párosban első, egyéniben pedig második és harmadik helyezést is szerzett különböző tornákon. Az elmúlt négy évben a magyar ranglistán minden alkalommal korosztálya első helyezettje lett, a 2021-es évben pedig a nemzetközi korosztályos világranglistán is beállította új karriercsúcsát a 407. helyen. A fiatal teniszező magabiztosan menetel céljai felé, amelyek között szerepel technikai repertoárjának szélesítése, a fizikai és mentális kondíciójának fejlesztése, valamint a férfimezőny követelményeinek megfelelően egyes játékelemek gyorsítása.