A KPMG az év fenntartható vállalata az Int. Accounting Bulletin szerint

16

A KPMG nyerte el Az év fenntartható vállalata címet az International Accounting Bulletin, a könyvvizsgáló iparág elismert szaklapja ? díjazásán, amelyen széles körű fenntarthatósági kritériumok alapján értékelték több mint 100 pályázó teljesítményét.

?A KPMG tagvállalatai világszerte komoly változást értek el vállalati felelősségvállalási kezdeményezéseikkel. Az is példamutató, hogy ők szervezték a fenntarthatósági csúcstalálkozót, ami még inkább kihangsúlyozta a KPMG fenntarthatósági szolgáltatások területén szerzett hírnevét? ? indokolta a döntést Avind Hickman, az International Accounting Bulletin szerkesztője.
A zsűri indoklása szerint többek között azért díjazták a KPMG-t, mert Global Green kezdeményezése keretében 2007 óta 29 százalékkal csökkentette szén-dioxid kibocsátását világszerte, és globális szinten az egyetlen szakmai szolgáltató szervezet, amely részt vesz a Carbon Disclosure Project nevű nemzetközi programban. Kiemelték azt is, hogy a vállalat szervezte február közepén New Yorkban a nagy horderejű fenntarthatósági csúcstalálkozót, együttműködve az ENSZ-szel és az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezettel.
?Nagyon megtisztelő számunkra, hogy elnyertük ezt a világszerte is elismert díjat. A KPMG és tagvállalatai nagyon komolyan elkötelezettek a vállalati felelősségvállalás iránt? ? mondta Lord Michael Hastings Scarisbrick CBE, a KPMG vállalati polgárság és sokszínűség csoportjának globális vezetője.

csr_hungary_hirlevel-468x120