Idén is CSR Hungary Konf és Díj

507

 

2012-ben már 7. éve szervezzük Magyarországon az üzlet és a társadalom vezető csr szakmai eseményét. Konferencia, mely összekapcsolja az elméleti és gyakorlati tudást a különböző helyi érdekcsoportok tapasztalatával. Itt találkoznak minden évben a kis- és nagycégek, NGO-k, közintézmények és a politika döntéshozói.
Tudatosan törekszünk arra, hogy a világban történő szemlélet váltás és modern megoldások Magyarországra is eljussanak ill. felhívni a figyelmet arra, hogy a helyi értékeket és kultúrát nem szabad figyelmen kívül hagyni. E kettőt összhangba kell hozni egymással!
Pusztán a nemzetközi modellek lemásolása, utánzása nem hoz megoldást helyi szinten. Pedig a CSR célja, hogy helyi szinten is megoldások szülessenek.
2012-ben is ennek a jegyében állítottuk össze a programot, melyről fokozatosan hírt adunk.

Sokan kérdezték, hogy mikor lehet már pályázni az idei CSR Hungary Díjra. Mivel azt tapasztaltuk, hogy a nyár a vakációk és a pihenés ideje és nem a pályázatírás időszaka:-), ezért szeptember első hetére várható a kiírás, de hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatni fogjuk olvasóinkat..
Addig is forró, nyaralásra tökéletes nyarat kívánunk mindenkinek!