ÖKolléga-szemléletformálás a munkavállalók számára

893
Csikai Mária, az Energiaklub ügyvezető igazgatója
Csikai Mária, az Energiaklub ügyvezető igazgatója

Milyen az energiatudatos munkahely és a zöld iroda? Hogyan lehetséges, hogy dolgozóink környezettudatosabbá váljanak irodakörnyezetükben? És hatékonyabban használják a rendelkezésre álló erőforrásokat? Akár már otthon is? Az Energiaklub ÖKOlléga tréningje mindezt megtaníthatja az Ön munkatársainak is. Csikai Máriát, az Energiaklub igazgatóját, arra kértük, hogy mutassa be e képzési formát dióhéjban, kicsit közelebbről:

Azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy a munkavállaló gondolkodásmódjába beépüljön a tudatos energia felhasználás, mely később szokássá válik. Így a mindennapokban is természetessé válik az energiatakarékosság is, mely költség megtakarítást is eredményez. Zsebbe vágó a téma…

Maga az ÖKOlléga képzés az elmélet és a gyakorlat összehangolásáról szól. Az általánostól az egyéni megoldásig haladva trénereink először interaktív előadások keretében bemutatják az általános helyzetképet és tisztázzák az alapfogalmakat. Helyszíni gyakorlatban rögtön ki is próbálják a tanultakat, megvizsgálják, hogy az irodában mi az, amit már holnaptól energiatakarékosabban lehet csinálni. Az irodai lehetőségek mellett a munkavállalók saját, otthoni energiára fordított kiadásai is csökkenhetnek a képzés után, néhány egyszerű tipp használatával, akár 5-10%-os csökkentést is elérhetnek a saját gázszámlájukban.

És hogy milyen eredményeket lehet elérni a tréningünkkel?
Mivel közös akciótervet is kidolgozunk a tréning végén, ezért hatékonyabban használják fel munkahelyükön az energiaforrásokat az alkalmazottak. Ezzel pénzt is megspórolva a képzésen résztvevő cégnek. Mivel a tréning során több időt együtt töltenek és közösen ?dolgoznak? a munkatársak, ez jobban összekovácsolja, összetartóbbá teszi a céges közösséget is.

Céges partnereink közé olyan vállalatok tartoznak, mint a Magyar Telekom, a Budapest Bank, és LEGO..?

Ha kíváncsi a képzésre, akkor kattintson ide!