CSR Szerda Klubest: újra 1+1 példa

514
Takács Júlia CSR Szerda Klubesten (2017.02.15)
Takács Júlia CSR Szerda Klubesten (2017.02.15)

Boldogabb, egészségesebb munkavállalók.. Közvetlenül a COVID előtti időszakban még erről beszéltünk – még a Covid előtti utolsó, békeidőkbeli CSR Szerda klubesténken is. Ma. A világjárvány, a recesszió, most pedig a szomszédban kirobbant háború … Új gazdasági, társadalmi, környezeti, politikai kihívások… Új kihívások és új követelmények a gazdasági döntéshozók, így a fenntarthatósági vezetők felé is… Milyen változás következik be, és hol történik? Már megmutatva azt is, hogyan juthatunk el a problémáktól az áttörő megoldásokig. A CSR Szerda Klubestek (2007 óta)a fentieket mutatják be gyakorlati, helyi példákon keresztül.

A világjárvány kiterjesztette a HR szerepét és újból az alkalmazottakra való összpontosítás a fókuszban. Milyen kihívásokkal néznek szembe munkatársaink, mivel küzdenek a munkahelyen belül és kívül. erről is beszélünk két vendégünkkel. Ez alkalommal (2022. május 25-én, szerdán, 18.00 órától, online most) a Continental magyarországi csoportja és a Körber Hungária Gépgyártó Kft. mutatja be megoldásait és tapasztalatait. Mind két vállalat a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj Legjobb Belső CSR megoldásáért kategóriában is nyertes volt.

Ismerd meg a 2007 óta a CSR Hungary Klub keretén belül működő, következő CSR Szerda Klubestünk meghívott vendégeit és moderátorunkat.

Kalmár Ákos József
Kalmár Ákos József

Kalmár Ákos 2005-ben kezdte meg pályafutását HR területen, 10 éves kiskereskedelmi és 7 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik. A Continental budapesti autóelektronikai gyártőüzeméhez 2015-ben csatlakozott. HR specialistaként a projektmenedzsment, a kompenzáció és a munkaügyi kapcsolatok vált a szakterületévé. 2016-ban HR szolgáltatás vezetőként volt felelős a HR adminisztrációs, valamint a munkaidő és juttatás menedzsmenthez kapcsolódó tevékenységekért. 2017-ben HR igazgatói kinevezést kapott. 2022-től a Continental magyarországi cégcsoportjának országos HR vezetője.  

Zalay Buda
Zalay Buda

Zalay Buda a Pécsi Tudományegyetemen végzett mérnök-informatikusként. Pályafutását fémjelzi a British American Tobacco, Elcoteq, GDF SUEZ, T-Systems International. A Hauni Hungária stratégiai projektjeiért volt felelős és most a Körber Hungária HR és kommunikáció szegmensért felelős vezetője.

Takács Júlia, 2006-tól a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója, az Első Magyar CSR Egyesület alapító elnöke. “Az üzlet érték!”
A CSR Hungary és a CSR Mátrix alapítója (2006). Tanácsadóként (CSR
stratégia, CSP mérés, stakeholder menedzsment) elsősorban a szolgáltatás, energia, pénzügy, vegyipar területén szerzett tapasztalatot. Nemzetközi partnere a világszerte is elismert MHC International. Rendszeresen oktat, előad és cikket ír. Környezetirányítási vezetői képzettsége (KIR) révén az ISO14001 és környezet audit szakmai elemeinek ismerete is támogatja munkája eredményességét. Folyamatosan nemzetközi CSR (Corporate Sustainability and Responsibility) hálózatok munkájában vesz részt: mint vállalati felelősség teljesítménymérés, érintetti modell kialakítása és kommunikáció. Projekt menedzseri, újságírói, tanári, kommunikációs, PR és marketing vezetői tapasztalatait is beépíti mindennapi munkájába.

Lásd a CSR Szerda Klubestünk részleteit és regisztrálj ITT!