Átadták az idei CSR Hungary Díjakat

502
a CSR Hungary Díj 2011 győztesei
a CSR Hungary Díj 2011 győztesei

Átadták az idei CSR Hungary díjakat: 2011. november 25-én, pénteken este a Gundel étteremben. A megszokott díjak mellett új elismerések is gazdára találtak.

A díj súlyát mutatja, hogy a korábbi évek nyertesei nemzetközi szinten is bizonyítottak: ?Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája. A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállalkozói Díjat.?- hangsúlyozta Takács Júlia a CSR Hungary alapítója.

Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. Új kategóriáinkat ennek a jegyében alakítottuk ki- folytatta Takács János a CSR Hungary Díj Bíráló Bizottságának az elnöke, az Electrolux Csoport Kelet-Közép Európai Régiójának holding vezetője.

Az idei díjátadón a CSR kiválóságnak járó elismerést Rolek Ferenc,a Budapest Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, HR- és marketingvezetője kapta meg, de számos további elismerés is gazdára talált.

A CSR menedzsment kategóriában ösztönző volt a vállalati felelősség komplex megközelítése: itt a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. kapott elismerést.

Magyarország három nagy társadalmi problémájára példaértékű megoldásokat mutathattak be a pályázók a Közös felelősség-közös ügyek három alkategóriájában: az Egészség, a Sokszínűség-esélyegyenlőség, valamint a Kultúra-oktatás csoportjában. Az első kategóriában a Richter Gedeon Nyrt. bizonyult legjobbnak, a másodikban a Jabil Circuit Magyarország Kft. győzedelmeskedett, míg a harmadikban a Fürge Diák Iskolaszervezet nyert. A szintén idén létrehozott Zöld kiválóság kategóriában a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. nyert.
A fotón látható személyek:
ülnek (balról jobbra):
CSR Kiválóság/személy kategória:
Rolek Ferenc,a Budapest Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese, HR- és marketingvezetője,

Közös ügyek-közös felelősség kategória, Egészség alkategória: dr. Pellioniszné, dr. Paróczai Margit, a Richter Gedeon Nyrt. Emberi Erőforrás igazgatója,

Zöld kiválóság kategória: Klug Lajos, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezérigazgatója,

állnak (balról jobbra):
CSR menedzsment kategória: Benedek László, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt., értékesítési igazgatója,

Közös ügyek-közös felelősség kategória Sokszínűség-esélyegyenlőség alkategória: Palásti Lajos, a Jabil Circuit Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója,

Közös ügyek-közös felelősség kategória Kultúra-oktatás alkategória: Márkus Zoltán, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet elnöke.

További részletek:
www.csrhungarydij.eu