Megkezdődött az NFFT keretstratégia társadalmi vitája

483

2011. október 25-én az EMVFE/Első Magyar Vállalati Felelósségvállalás Egyesület Roadshow vendégei voltak az NFFT alapítója és tiszteletbeli elnöke Szili Katalin és az NFFT titkára dr. Bartus Gábor.
Az apropó, hogy elkezdődött a Fenntartható Fejlődési Stratégia társadalmi vitája…

A Keretstratégia végső, az Országgyűlés elé 2012 tavaszán kerülő tervezetét a társadalmi vita során felmerülő javaslatok figyelembevételével készíti majd el a Nemzeti Fentartható Fejlődési Tanács.
“A fenntarthatóság felé való átmenet nemzeti koncepciója” című anyag a Keretstratégia szakmai szövegtervezete, melyhez 2011. november 30-áig várja az NFFT szakmai vagy civil szervezetek, érdekképviseletek, tudományos műhelyek és magánszemélyek véleményét, javaslatait.

A Keretstratégia végső, az Országgyűlés elé 2012 tavaszán kerülő tervezetét a társadalmi vita során felmerülő javaslatok figyelembevételével készíti majd el az NFFT.
A szakmai szövegtervezethez várják a javaslatokat, véleményeket a következő email címen: nfft@parlament.hu. Vagy postai úton: NFFT Titkársága, Országgyűlés Irodaháza, 1358 Budapest, Széchenyi rakpart 19.

A Keretstratégia társadalmi vitára szánt szakmai szövegtervezete letölthető itt.
www.nfft.hu