4. “Zöldfülűek” csr kurzus az EMVFE Akadémián

621

emvfe-150Az EMVFE CSR Akadémia 4. “Zöldfülűek” CSR kurzusát szervezi 2014. február 8-án és 15-én.A résztvevők alapismereteket szerezhetnek a csr/vállalati felelősség és a fenntartható fejlődés elméleti és gyakorlati területéről. A szervező: EMVFE/Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesület

A tanfolyam felöleli azokat a tudnivalókat és háttérismereteket, amelyek az eredményes CSR ügyintézői és kommunikációs asszisztensi tevékenységhez szükségesek. Többek között a vonatkozó jogi, etikai, jelentésírási, marketing és kommunikációs alapismereteket.

Kiket várnak?
Mindazon CSR hitelesítésben érintett munkatársat, PR és kommunikációs asszisztenst, CSR ügyintézőt, aki közvetve vagy közvetlenül foglalkozik vállalatuk, intézményük társadalmi felelősségvállalásának belső és kifelé irányuló tevékenységével. Vagy akik úgy gondolják, hogy még nem rendelkeznek rendszerezett alapismerettel, de már nagyon sok részinformáció birtokában vannak és szeretnének otthonosan mozogni a CSR területei között legalább tájékozódás szinten.

Akik várják Önt a szakmai kurzuson:
Bálint Ágnes (TÜV Rheinland InterCert Kft)
dr.Gonda György (IBS Menedzsment Tanszék, az EMVFE Oktatás-képzés szekció vezetője)
Takács Júlia (csr tanácsadó, CSR Hungary ügyvezetője, az EMVFE elnöke)

Klikkeljen a további részletekhez és jelentkezéshez!

csr_hungary_hirlevel-468x120