Pepsi Program indult

1038

A Pepsi Program keretén belül legfeljebb 10 induló vállalkozás kap 20 000 USD támogatást és mentorálást. A PepsiCo bejelentette második PepsiCo üvegházhatású programjának elindítását Észak-Amerikában. Olyan innovációs kezdeményezés, melynek célja feltörekvő vállalkozók és márkák támogatása az élelmiszer- és italiparban. A 2020-as program célja, hogy együttműködjön olyan célorientált márkákkal melyek megváltoztatják a fogyasztók étkezési módját.

Pepsi Program az üvegházhatás ellen
Pepsi Program az üvegházhatás ellen

“A PepsiCo üvegházhatás csökkentésére kialakított program megalakulása óta lehetőséget teremt arra, hogy együttműködjön hasonló gondolkodású, misszióvezérelt vállalkozókkal. Miközben kifejlesztik innovatív ötleteiket, melyek célja az, hogy új választási lehetőségeket kínáljunk a fogyasztóknak. Mind eközben figyelembe vesszük közösségeink igényeit. “

2020. január 6-ig nyílt pályázati felhívással a PepsiCo tíz olyan induló vállalkozást keres az Egyesült Államokban vagy Kanadában, amelyek üzleti vállalkozásai vagy márkanevei beépítik a fenntartható céljukat kínálatukba. Kielégítve a jelenlegi és jövőbeli fogyasztók, közösségek és / vagy bolygónk igényeit.

A kiválasztott induló vállalkozások 20 000 dollár finanszírozásban részesülnek, és részt vesznek egy hat hónapos üzleti optimalizálási programban.
A program magában foglalja a PepsiCo funkcióinak, valamint néhány vezető és feltörekvő márkájának – például a Stacy’s, az IMAG! NE és a KeVita – személyre szabott mentorálását, hogy segítse a kritikus korai szakaszban lebonyolított üzleti műveleteket, például a stratégiai tervezést, a vállalati felépítést és az adománygyűjtést. Útmutatást kell adni a márka optimalizálásához, a termékfejlesztéshez, az ellátási lánc menedzsmentjéhez, az ügyfelek megszerzéséhez és forgalmazásához is.

A program végén egy induló vállalkozás további 100 000 dollár támogatást kap a bővítés folytatása érdekében. Lehetőséget biztosít a PepsiCo-val folytatott partneri kapcsolat folytatására növekedésük elősegítése érdekében.

A Pepsi Programjában résztvevő vállalkozások növekedése

A PepsiCo 2017-ben indította el Európában az üvegházhatás csökkentésére vonatkozó programját. 2018 őszén kiterjesztette a programot Észak-Amerikára. Itt a texasi székhelyű Hapi Drinks-et, a cukormentes gyerekital-társaságot jutalmazták. A nyertes társaságot a gyermekkori elhízás elleni küzdelem jegyében alapították.

Az alapító észak-amerikai osztályban részt vevő 10 vállalat együttesen a program hat hónapos időtartama alatt átlagosan 200% -kal növelte bevételét. Egyéb sikerekkel együtt – beleértve új termékcsaládok indítását és digitális kampányokat –, amelyek az értékesítést és az új ügyfelek megszerzését ösztönzik.