A munkaadóknak a hőségriasztás idején kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a dolgozók, főként a tűző napon fizikai munkát végzők egészségének megőrzésére
Akik szeretnék minél környezettudatosabban eltölteni idejüket a Szigeten, ahol idén is különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, az E.ON támogatásával zöld kempingben foglalhattak szállást.
Európai uniós pályázattal most önerő nélkül lesz lehetőség bölcsőde, mini bölcsőde, családi bölcsőde létrehozására.
A KÜRT tette biztonságossá a Fajbook.hu-t. A Fajbook.hu összefogás Magyarország vadvilágának népszerűsítéséért
Cikksorozatunkban 1-1- ismert márka olyan kampányára hívjuk fel a figyelmet, melynek témája a nemek közötti egyenlőség támogatása. Első cikkünkben az Adidas, cikksorozatunk második részében pedig a HP koncepciójáról számolunk be. A HP Inc. kiterjeszti a szociális hatású partnerségeket a lányok oktatásának támogatására
Amit mérünk, az fejlődik! Számos cégnek, szervezetnek szimpatikus, vonzó a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) gondolkodásmódja.Viszont a legnagyobb kihívás, hogy az összes elem hogyan kerül a helyére?
A közlekedési rendszerek fenntarthatósága és a környezet védelme, vagyis a káros anyagok kibocsátásának csökkentése a járműipar legfontosabb kihívása - mondta az innovációs és technológiai miniszter a Budapesti Corvinus Egyetem Turizmus Továbbképző és Kutatóközpontjának rendezvényén pénteken. 
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9!#$%&'*+/=?^_`{|}~-]
[a-z0-9]
[a-z0-9]
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[32_6]
[32_6]