Megjelent a CSR Hungary Védjegy Regiszter

1917
CSR Hungary Védjegy Regiszter

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, CSR Hungary Díj Védjegy Regiszter kiadvány a védjegyhasználó cégek vállalati felelősség és fenntarthatóság (Corporate Social Responsibility) magyarországi, helyi jó gyakorlatait mutatja be.

A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság fórumának díjára ezidáig több mint 500 + magyar és külföldi érdekeltségű, nagy és KKV cég pályázott.

CSR Hungary Díj – önkéntes 2 éves védjegyhasználati rendszerrel

A 2007 óta működő pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarorszá-gon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

A CSR Hungary Védjegy Regiszter a már minősített, több értékelési szűrőn keresztül ment, Védjegy használatára jogosult helyi (értsd Magyarországon már eredményesen működő) felelős és fenntartható kezdeményezéseket és rendszereket összesíti.
Hiteles és jó mintaként szolgálva más cégek, szervezetek és intézmények számára is.

A Magyar Üzleti Felelősség Díja, egy hazai „alulról” jövő, önálló kezdeményezés eredménye – európai díjakat is megelőzve –, mely évente értékeli Magyarország legki-emelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, projektjeit, és menedzsmentrendszereit.
Összehangolva a helyi értékeket a nemzetközi szakmai igényekkel
.

Legyen Neked is saját példányod!

Kattints a részletekhez!