1357- Ha tudsz, segíts!

959




Május 25-től a 1357-es adományvonalon várja a koronavírus árváinak szánt felajánlásokat a TV2 Neked énekelek műsora, ami gyereknapon, május 30-án 18:55-től látható.

A nagyszabású gálaműsorban a Mintaapák sztárjai közreműködésével Leslie Mandoki, Demjén Ferenc és a Séfek Séfe exkluzív felajánlásaira fogadják a liciteket.

Idén újra látható lesz a CSR Hungary-díjas adománygyűjtő gálaműsor, a Neked énekelek. A tavaly debütált televíziós produkció ezúttal a koronavírus árvái és félárvái számára gyűjt felajánlásokat, amit a Regőczi István Alapítványon keresztül juttat el a rászorulókhoz. A szervezetet Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita alapították azzal a céllal, hogy a koronavírusban egy, vagy mindkét szülőjét elvesztő gyermekeket hosszútávon, nagykorúságukig támogassa.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács jóvoltából idén is a 1357-es adományvonalon keresztül tudják a nézők segíteni a rászorulókat. Minden hívás és SMS 500 forinttal segíti az alapítvány munkáját. A bevétel teljes egészében a szervezethez kerül. Az adományvonal nemcsak az adás napján, hanem már május 25-től gyűjti a felajánlásokat.
Az adományvonal mellett a TV2 stúdiójában a Mintaapák főszereplői, Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Mészáros Béla és Száraz Dénes várják az egyéni felajánlásokat, valamint náluk lehet licitálni az árverésen: Leslie Mandoki egyedülálló, privát koncertjére, amit a licitnyerő kertjében, otthonában ad majd a világhírű zenész, egy Demjén Ferenc és Horváth Charlie által dedikált, bekeretezett Demjén Ferenc koncertplakátra, 100.000 forintos kikiáltási áron, valamint a Séfek Séfe adásban is látható menüsorára, szintén 100.000 forintos induló ártól.
A Mintaapákat a 06-1-467-66-66 telefonszámon lehet hívni az adás ideje alatt. A stúdióban Tilla segítségével követik a licitek alakulását.

A zenés gálaműsorban a sztárénekesek mellett exkluzív produkciók is várják a nézőket. Leslie Mandoki – aki hosszú évek óta elkötelezett a jótékonysági ügyek mellett – a „We say Thank You” című dalt adja elő, amely Németországban és az Egyesült Államokban a koronavírus elleni harc egyik himnuszává vált. Az adásra egyedi hangszereléssel készült a Soulmates, amelynek tagjai a világ több tájáról, saját otthonukból csatlakoztak a produkcióba.
Színpadra lép egy különleges előadással a Attraction látványszínház csapata, újra összeállnak a Dancing With The Stars táncosai egy fergeteges show-ra, valamint visszatérnek a képernyőre a TV2 egykori gyereksztárjai: Bari Laci, Berki Artúr, Juhos Zsófi, Lingura Diána, Varga Vivien és Varga Szabolcs egy közös dal erejéig.

A show műsorvezetői Várkonyi Andrea és Stohl András lesznek.