CSR Cafe: Az egészséges cég CSR-ban gondolkodik

1088
CSR Cafe: vendég, Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója
CSR Cafe: vendég, Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója

A CSR Caféban új és új vezetőket mutatunk be a vállalati felelősség és fenntarthatóság témához kapcsolódóan. Ez alkalommal Takács Júlia (a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója) vendége, Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. Vezérigazgatója. Témánk pedig:
Az egészséges cég CSR-ban gondolkodik.. Hogyan fejlődött a vállalati felelősség és fenntarthatóság rendszere a cég fejlődésével párhuzamosan? Milyen mérföldkövek voltak hatással a Kulcs-Soft Nyrt. működésére.

A Kulcs-Soft Nyrt. 100 %-ban magyar tulajdonú középvállalat, amely a hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok számára fejleszt és forgalmaz ügyviteli termékeket. Immáron közel 30 éve. Ügyfeleik száma pedig meghaladja a 60.000-t. A Kulcs-Soft név igazi „brand” a mai gazdasági környezetben. A 2009-es tőzsdére lépése is ezt támasztja alá.

 2020-ban a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj két kategóriájában is nyertes pályázatot nyújtottak be: A felelős és fenntartható vállalatért és a Legjobb CSR Programért kategóriához kapcslódóan.

Mindezekről bővebben az interjúban!

Hallgasd meg a teljes interjút itt!