Számold a napokat karácsonyig!- a The Body Shop Adventi kalendáriummal

463
The Body Shop Adventi Kalendáriumok
The Body Shop Adventi Kalendáriumok

Újra itt az év legszebb időszaka! Varázslatos készülődés, titkos kívánságok, izgatott várakozások, meghit együttlétek. Fahéj, narancs illatok, finomságok…
Sokunk kedvence ez az ünnep: a karácsony. Ez a nagy ajándékozások időszaka is. Tedd még szebbé ezeket a napokat karácsonyig saját és szeretteid számára! Nyisd ki napról napra a Kívánságok vagy a Csodák Dobozát! Vagy mindezt együtt. Ismerd meg a The Body Shop Adventi kalendáriumokat, apró meglepetéseikkel.

A világ minden szegletéből származó isteni alapanyagokból szeretettel előállított kalendáriumok tele vannak ünnepi finomságokkal. Mindegyikük ünnepli azokat a csodálatos Közösségi Méltányos Kereskedelmi partnereket, akik termékeinket gyártják (beleértve azokat is, amelyek a te adventi kalendáriumodban rejtőznek). Minden naptár tele van illatos, természet ihlette finomságokkal, amelyeknek köszönhetően minden nap csak még csodálatosabb lesz. Ráadásul újra felhasználhatók és újrahasznosíthatók, így fenntarthatóbbak és környezetbarátabbak.

Egy kis kényeztetés senkinek sem árt!

A legkisebb: a Kívánságok doboza


A mérete pici, de tele van pakolva minden finomsággal – a Kívánságok doboza adventi kalendárium bőrápolókat, arcmaszkokat és szépségápolási kiegészítőket is rejteget. Hidratálj tusfürdőnkkel, mielőtt táplálnád bőröd az Indiából származó Közösségi Méltányos Kereskedelmi mangó magolajjal átitatott testvajjal.

Ez a kalendárium az indiai Chhattisgarh-ban élő nőket ünnepli, és a mangó magolajunkon keresztül továbbra is támogatjuk őket munkalehetőségek és a függetlenség megteremtésében.

A középső testvér: a Csodák doboza

A nagy adventi kalendárium 25 meglepetést rejt, köztük néhány teljes méretű kedvencet, hogy segítsen tetőtől talpig kényeztetni és hidratálni. Lazíts legnépszerűbb arcmaszkokkal, frissülj fel illatos tusfürdőikkel, és tápláld bőröd Közösségi Méltányos Kereskedelemből származó ghánai sheavajból készült kényeztető testvajakkal.

A Csodák doboza a ghánai tamalei nőket ünnepli, akiket egészségügyi és oktatási projektekkel támogatnak.

S ím a legnagyobb testvér: együtt a Kívánságok és Csodák doboza

Kívánságok & Csodák Doboza
Kívánságok & Csodák Doboza

A legnagyobb adventi kalendárium tele van nagy méretű bestsellerekkel, izgalmas új termékekkel, szépségápolási kiegészítőkkel és mindennel, amire tested és lelked táplálásához szükséged lehet. Töltsd el a karácsonyi pihenést eddigi legjobb fátyolmaszkokkal, testvajakkal és testradírokkal!

Ez a Közösségi Méltányos Kereskedelemből származó újrahasznosított műanyagból készült kalendárium méltányos fizetéssel és jobb munkakörülményekkel támogatja az indiai bengalurui hulladékgyűjtőket.

A The Body Shop ajándékkal 2x adsz: szeretteidnek, hozzátartozóidnak és a terméket előállító helyi közösség női tagjainak. Számold a napokat karácsonyig új, szépséges popup adventi kalendáriumok egyikével! Közösségi Méltányos Kereskedelmi partnerek ihlették mind a három adventi kalendáriumot. Ráadásul azokat a nőket ünneplik, akik segítenek előállítani a termékekben található gondoskodó összetevőket.

Lásd a részleteket itt!