Best of CSR Hungary

926

Nagyon sok hallgató, phd-éző, doktoriját készítő fordult a CSR Hungary-hez, hogy minél több szakmai információhoz jusson. A megjelenő évi összegző kötetünk, a CSR Hungary Guideline mellett 2008-ban már megjelentettünk egy digipackot. Azóta sok év telt el. Az igények azonban megmaradtak. Így az eddig eltelt 9 év konferenciáinak legérdekesebb előadásait (szerkesztett hanganyagok) gyűjtöttük össze 1 digipackba. Ez a Best of CSR Hungary.

corporate-social-responsibilityA több éves nemzetközi és hazai tapasztalatot jó néhány órányi hanganyag összeállításba sűrítettük össze. Hogyan működik a csr a gyakorlatban, …. amikor nem a tökéletes céget keressük. Erre ad gyakorlati választ – több aspektusból is – a Best of CSR Hungary.

Akik megosztották tapasztalataikat pl.: Matthias Narr (Dow Jones Index, SAM Group) Hogyan működik a DJS (Dow Jones Fenntarthatósági Index) Index? Takács Júlia (a CSR Hungary és a CSR Mátrix Consulting igazgatója)/ Érték megosztás és csr evolúció Mit mondtak a fenntarthatóságról 2008-ban a politikusok? (Hegyi Gyula, Kovács Kálmán, Navracsics Tibor, Olajos Péter) Micael Hopkins, az MHC International igazgatója Mi az üzlet a csr-ben? Duncan Gordon, Sustainable Developement Reporting Manager, SABMiller csoport Új üzleti modell

Egy kis ízelítő: A 2012-es CSR Hungary Konferenciánkon Matthias Narr az SAM Group (a Dow Jones Fenntarthatósági Indexet készíti) vezetője egy igen érdekes elemre hívta fel a figyelmet. 2010-től számítva, egy cég piaci értékének a vizsgálatakor háttérbe szorult a materiális javak értéke, és megnőtt az immateriális javak szerepe. Matthias beszélt a befektetés és a fenntarthatóság viszonyáról, a fenntarthatóság értékeléséről. Az ide vezető út trendjeiről is.

Hallgasson bele Matthias Narr előadásába itt!
Ha kíváncsi a teljes anyagra, akkor igényelje itt a saját digipackját a többi előadó hanganyagával együtt!