Újra Zöldfülűek csr képzése az EMVFE Akadémián

568

Indul a második csoport. 2011. december 3-án és december 10-én az EMVFE Akadémia – Zöldfülűek csr képzésén a résztvevők alapismeretek szinten a CSR és a fenntarthatóság számos elméleti és gyakorlati területével ismerkedhetnek meg hazai vonatkozásban és nemzetközi kitekintésben.

A tanfolyam felöleli azokat a tudnivalókat és háttérismereteket, amelyek az eredményes CSR ügyintézői és kommunikációs asszisztensi tevékenységhez szükségesek. Többek között a vonatkozó jogi, etikai, jelentésírási, marketing és kommunikációs alapismereteket.

A tanfolyam elvégzése után Ön az eddiginél szélesebb ismeretekkel, magabiztosabban tud majd foglalkozni CSR ügyintézéssel, adminisztrációval, kommunikációval. Képes lesz ? kezdetben ? kisebb, önálló feladatok elvégzésére szorosabb ellenőrzés nélkül is. A korábbinál jobban, sokoldalúbban fogja, érteni, hogy munkaköre milyen teendőket fed le, egy-egy feladat elvégzéséhez hová kell és lehet fordulni.

A képzés mindazokat az ismereteket és szükséges képességeket adja át, amelyek az Ön készségeivel együtt hozzájárulnak ahhoz, hogy munkáját még megalapozottabban, még tudatosabban és nem utolsó sorban még eredményesebben lássa el.

Kiktől mit tanulhat, milyen feltételekkel?
Klikkeljen a további részletekhez ide és regisztráljon az EMVFE Akadémiára!