Megvannak az idei CSR Hungary díjazottak

613
CSR Hungary 2011 Díjátadó
CSR Hungary 2011 Díjátadó

2011. november 25-én, 19.00 órakor a Gundel Étterembe (1146 Budapest, Állatkert út 2.sz.) invitálja a CSR Hungary a gazdasági élet és a média képviselőit is a CSR Hungary Díjkiosztó vacsorájára.

Mi is a CSR Hungary Díj?
A Vállalati felelősség Díja egy ?alulról? jövő kezdeményezés ? nem csupán egy nemzetközi modell parafrázisa-, mely támogatásra lelt a társadalom különböző érdekcsoportjainak és a nemzetközi szakmai világ részéről is. 2011-ben 54 pályázó gondolta úgy, hogy pályázni érdemes, még akkor is ha több felkészültséget, több időt és munkát jelent a pályázat megírása.

Egy kis emlékeztető:
?Díjazottjaink közül többen nemzetközi szinten is elismerést szereztek a CSR Hungary Díj elnyerése után: az InterContinental Budapest csr tevékenységét nemzetközi csr díjjal jutalmazták, New Yorkban, Washingtonban a Béres Egészség Hungarikum szakmai workshop témája. A Hotel Panda elnyerte az Európai Vállakozói Díjat.?- hangsúlyozta Takács Júlia a CSR Hungary alapítója. Nagyon fontos, hogy a csr és fenntartható fejlődés nemzetközi szinten kialakított alapelvei csak akkor töltik be igazi funkcióikat, ha helyi szinten a helyi társadalmi problémákra is megoldások születnek. S ehhez éppen a csr megfelelő eszköz lehet!

Új kategóriáinkat ennek a jegyében alakítottuk ki- folytatta Takács János a CSR Hungary Díj Bíráló Bizottságának az elnöke, az Electrolux Csoport Kelet-Közép Európai Régiójának holding vezetője. A CSR menedzsment kategória ösztönző lehet a vállalati felelősség stratégiai megközelítésében. Magyarország három nagy társadalmi problémájára példaértékű megoldásokat mutathatnak számunkra a pályázók a Közös felelősség-közös ügyek három alkategóriájában: az Egészség, a Sokszínűség-esélyegyenlőség, valamint a Kultúra-oktatás csoprotjában.

Magyarország büszke lehet változatos ökoszisztémáira, természeti környezetére. Saját környezetünk védelmével a globális problémák megoldásához is hozzájárulunk. Igy 2011-ben a Környezet-zöld kiválóság kategóriában is pályázhatnak a cégek. A CSR Kiválóság címet ( a 2008-as kategóriát ?frissítettük fel) pedig személy nyerheti el. Legyen az újságíró, vezérigazgató, csr vezető…

Eddigi nyerteseinkről itt olvashat:
http://www.csrhungarydij.eu/eddigi-dijazottjaink/

Hogy kik nyerték meg az idei CSR Hungary Díjakat?
Ezt tudjuk meg a CSR Hungary Díjkiosztó vacsoráján 2011. november 25-én.

Regisztráljon itt!

Korábbi nyerteseinkről itt olvashat!