Túl az ESG-n- trendek, melyek a Te Céged működését is befolyásolják

779

Az ESG befektetői világot, a CSR (vállalati fenntarthatóság és felelősség) rendszerét is meghatározó megatrendek egy része már 2022-ben is velünk volt. Az európai háború, az infláció, a zűrzavaros energiapiacok, a politikai bizonytalanság és az éghajlat okozta katasztrófák véget nem érő folyamatai mellett közelebbről megvizsgáljuk, hogy egyes főbb trendek hogyan befolyásolják a vállalatok előtt álló kihívásokat és lehetőségeket a 2023. március 08-ai CSR Szerda Klubestünkön.

2023-ban a folytatódó geopolitikai zűrzavar, a tartós infláció, a recesszió fenyegetése és az éghajlatváltozás súlyosbodó fizikai hatásai új feszültségeket fognak teremteni a rövid távú kockázatok kezelése és a hosszabb távú fenntarthatósági célok terén tett jelentős előrelépés között.

Ezek a trendek várhatóan az érdekelt felek széles körét érintik: a vállalatoktól, a befektetőktől és a munkavállalóktól a közösségekig, a szabályozókig és a döntéshozókig

Stabil pontokat keresünk, melyekhez csatlakozva a válsághelyzet is átvészelhető. Kulcsfontosságú témák és dilemmák… éghajlatváltozástól, a környezettől és a nettó nullához vezető úttól a szabályozási követelményekig, az ellátási lánc innovációiig, a biológiai sokféleségig és az új technológiákig…Áttekintve a természeti és az emberi erőforrásra vonatkozó fő kihívásokat.

Mire is számíthatunk 2023-ban? CSR Szerda Klubest Neked is!
A házigazda: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője szeretettel vár Téged is!

CSR NEXT (VÁLLALATI FENNTARTHATÓSÁG ÉS FELELŐSSÉG kKÉPZÉSI PROGRAM) INDUL ÚJRA
CSR Next Képzési Program CSR/vállalati fenntarthatóság és felelősség képzés az alapoktól a specifikus területekig. Az egymásra épülő CSR képzési program keretén belül a résztvevők a CSR és a fenntarthatóság számos elméleti és gyakorlati területével ismerkedhetnek meg. Hazai vonatkozásban és nemzetközi kitekintésben. Gazdasági döntéshozók, közintézmények, intézmények számára.
Hasznos azok számára, akik a CSR-pályafutást kezdik, vagy akár azok számára is, akik frissíteni akarják tudásukat a CSR és a fenntarthatóság legújabb szempontjairól.
CSR koordinátor (Folyamatban!) és CSR menedzser képzés indul. Ez utóbbira még tudsz jelentkezni! 2023.03.27-ig!
KATTINTS A RÉSZLETEKHEZ!