CSR Szerda Klubest: Mi lesz 2023-ban?

  692
  CSR trendek

  Találkoztunk újra személyesen a CSR Hungary Klubban! 2023. március 08-án, szerdán, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Székházában CSR Szerda Klubest volt.
  A CSR Hungary 2023-as év nyitó eseményén.Ismét egy kellemes este finom harapnivalókkal, egy csésze kávé vagy tea mellett hasonló értékrendű gazdasági döntéshozókkal. Régi és új ismerősökkel… A kapcsolatépítés kítűnő helyszíne újra a COVID után a CSR Szerda Klubest
  . Már 2006-tól.

  2022. év elején a COVID miatt csak online webináriumon keresztül tudtuk megvitatni az előrejelzéseket. Most már személyesen is tudunk találkozni! A személyes találkozásnak hatástöbbszöröző ereje van: a kapcsolati háló építésében is- Motiváló, ösztönző számunkra. Több és más típusú lehetőséget rejt magában a kialakult közösség ereje.

  Fókuszban: Túl az ESG-n…
  (Trendek, kihívások a vállalati fenntarthatóság és felelősség világában)

  Ismét TOPtémáink voltak:

  Aktuális gazdasági,társadalmi, környezeti kihívások
  – Feltárjuk azokat a fenntarthatósági , felelősségi kérdéseket és trendeket, amelyek 2023-ban az üzlet folyamatát is alakítják.
  – Kitérünk azokra a kulcskérdésekre, melyek a vállalati fenntarthatósági menetrendet meghatározzák, melyeket a vállalat vezetőinek, szakembereinek is ismerniük szükséges.
  – Vállalati válaszok a jelenlegi trendekre és a vállalati vezetés lehetőségeire.
  – Hogyan alakulnak a főbb fenntarthatósági  és felelősségi trendek, és mire számíthatunk ezután?

  Szervező:

  Partnereink:

  .

  .

  Házigazda:

  Takács Júlia

  Regisztrációs Díj: CSR Hungary Klubtagoknak: térítésmentes!

  P.s.: Kattinson ide, ha szeretne csatlakozni a CSR Hungary Klubhoz

  Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  Telefon: +361-352-0957

  Pillanatképek a CSR Szerda Klubestről:

  CSR NEXT (VÁLLALATI FENNTARTHATÓSÁG ÉS FELELŐSSÉG) KÉPZÉSI PROGRAM INDUL ÚJRA
  CSR Next Képzési Program CSR/vállalati fenntarthatóság és felelősség képzés az alapoktól a specifikus területekig. Az egymásra épülő CSR képzési program keretén belül a résztvevők a CSR és a fenntarthatóság számos elméleti és gyakorlati területével ismerkedhetnek meg. Hazai vonatkozásban és nemzetközi kitekintésben. Gazdasági döntéshozók, közintézmények, intézmények számára.
  Hasznos azok számára, akik a CSR-pályafutást kezdik, vagy akár azok számára is, akik frissíteni akarják tudásukat a CSR és a fenntarthatóság legújabb szempontjairól.
  CSR koordinátor (Folyamatban!) és CSR menedzser képzés indul. Ez utóbbira még tudsz jelentkezni! 2023.03.27-ig!

  ÉRDEKEL? KATTINTS A RÉSZLETEKHEZ!