Hallott már a CSR 2.0-ról?

626
Wayne Visser-CSR Hungary Konferencia
Wayne Visser-CSR Hungary Konferencia

A CSR evolúciója és revolúciója. Erről is beszél Wayne Visser a CSR International alapítója és igazgatója a CSR Hungary Konferencián.
Ki is Wayne Visser? A CSR International alapítója és igazgatója 12 könyv szerzője, szerkesztője.Mint például az Á-tól z-ig csr, World Guide a CSR-hoz, és a legfrissebbek A felelősség új szakasza: a CSR 2.0 és Az üzlet új DNS-e. Cambridge, Oxford, Birmingham, Austrália. Fenntarthatósági és CSR programok vezetője.Fenntarthatósági igazgatója volt a KPMG-nek.

Emberarcú kapitalizmus, a cégek képmutatása és álszentsége, hiteles, nem hiteles az üzleti szféra társadalomnak való segítségnyújtása? A vállalkozás elsődleges funkciója a profittermelés, sőt a profit maximalizálása minden áron. Ezek és ehhez hasonló gondolatok eszenciái időről időre kerülnek a szakmai polémiák és a média kereszttüzébe. CSR hívők és nem hívők újra-és újra felveszik a kesztyűt pro-és kontra.
Kérdés, hogy a for és non profit oldalt hogyan lehet összeegyeztetni?
A CSR 2.0 ezt hivatott egy magasabb szinten harmonizálni.

Több csr szakértő  adott hangot annak, hogy egy magasabb szintű csr megközelítésnek van helye a vállalatok társadalmi felelősség megközelítésében is. A helyzetet ahhoz hasonlítják mint amikor a web 1.0 -át web 2.0-ra váltottuk az internet világában. Szükségszerűen következett be a magasabb szintre való lépés. Ez történik a csr világában is.
Érdemes Wayne gondolatait meghallgatni 2011. november 9-én a CSR Hungary Konferencián!