Már lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára!

640

2014-ben 7. alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Néhány éves előkészület után a megújult pályázati struktúra önkéntes tanúsítási rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.

Az önkéntes tanúsítási rendszerben résztvevők a több szintes ellenőrzéssel, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. Hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez Magyarországon. Tanúsító partner: a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Ház Kft, mely 15 éve a tanúsítási piac meghatározó szereplője.

A pályázat kiíró partnerek között a legnagyobb üzleti és szakmai szervezetek találhatóak. Többek között: Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület, Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, Svéd Kereskedelmi Kamara, Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, Első Magyar CSR Egyesület, SEED Alapítvány…

Az alábbi kategóriákban lehet pályázni: Fenntartható nagyvállalat, Felelős Családi Vállalat, Felelős KKV, Közös ügyek-közös felelősség, Környezet-zöld kíválóság, Felelős beszállítói program.

A pályázat leadásának a határideje (gondolva a hosszabb tanúsítási, ellenőrzési folyamatra):
2014. október 06, 24.00 óra

Részletek a Bíráló Bizottságról itt:http://www.csrhungarydij.eu/biralo-bizottsag/
Részleteket itt olvashat a pályázási kategóriákról és pályázási feltételekről: http://www.csrhungarydij.eu/palyazzon/

A CSR Hungary Díjak ünnepélyes átadásának az időpontja: 2014. november 28.

További információ: Takács Andrea takacs.andrea@atlantispress.hu 361-352-0957