Robog tovább az EMVFE CSR Roadshow-ja

603

Az EMVFE (Első Magyar Vállalati Felelősségvállalás Egyesület) következő CSR Délutánja Nyíregyháza és Szentes után Budapesten lesz az OTP Bank Nyrt. székházában (XIII. kerület, Babér u. 9.), 2011. október 25-én, 17.00 órakor. A rendezvény nyílt gazdasági döntéshozók számára.

Téma a készülő Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégia, mely egyfajta működési keretet ad az üzleti szféra számára is. Vendégek: Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Nyrt. marketing igazgatója, dr. Bartus Gábor a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács titkára, Szili Katalin, az NFFT alapítója és tiszteletbeli elnöke, Takács Júlia, az EMVFE elnöke.

A Magyar Köztársaság Kormánya 2007. június 29-én elfogadta a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégiát és a hozzá kapcsolódó Tagállami jelentést az Európai Unió megújított fenntartható fejlődési stratégiájának végrehajtásáról. A Kormány döntése értelmében a Stratégia rendszeres időközönként felülvizsgálatra kerül, és hozzá kapcsolódóan konkrét Cselekvési Tervek kerülnek kidolgozásra, melyek kétéves, gördülőtervező jelleggel kerülhetnek végrehajtásra.

A Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács március 1-jei ülésén elfogadásra került a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégia elkészítésének ütemterve.

A Tanács várhatóan a 2012 tavaszi ülésszakon terjeszti majd javaslatát az Országgyűlés elé. A Társadalmi vita egyik első állomása az EMVFE CSR Délutánja.

Mi a véleménye az üzleti szférának?
Hol a helye a cégeknek ebben a koncepcióban?
Információ és regisztrálás korlátozott létszámban itt: info@hungariancsr.org vagy 061-391-0079