Trendek, innováció és inspiráció-CSR Hungary Summit 2015

503

2015. Nem a nyugalom éve. Gazdaság, társadalom, politika. Minden mozgásban. A világban, Európában, Közép-Európában és Magyarországon. Szokatlan klimatikus jelenségek, hatalmas szökőárak, földcsuszamlások, hontalanná vált emberek.. Háborús konfliktusok, melyekkel Európának is szembe kell néznie. Minden, ami a valóság mögött van…Minden, ami a C(S)R, a vállalati felelősség mögött van. Minden, amit az üzleti szektor tehet a megoldásokért. Trendek, innováció és inspiráció. Ez a CSR Hungary Summit 2015.

CSR Hungary Summit
CSR Hungary Summit/Bod Péter Ákos (korábbi gazdasági miniszter)

Az évi összegző csúcstalálkozó nem a protokollt követi, hanem az összefüggéseket keresi. Azokat a gazdasági, társadalmi, politikai hátteret elemzi, melyek ismerete nélkül 1-1 csr kezdeményezés is csak ?kirakat PR fogássá? válik. S ?csak? business to business marad.

2006 óta a CSR Hungary már több mint 100 vezető csr és fenntarthatósági szakembert, gazdasági és politikai, civil döntéshozót kért fel előadóként, kerekasztal-beszélgetés résztvevőként. Mindig új és új előadókat, vendégeket meghívva ( Pl. UNDP, CSR Europe, SAM Group/Dow Jones Fenntarthatósági Index, MHC International, EU, Köztársasági Elnöki Hivatal, Nemzeti Alkalmazkodási Központ, MOL, Bod-Péter Ákos korábbi gazdasági miniszter, UNESCO, OTP Bank, Budapest Bank…).

Mindig új és újabb hangokat, véleményeket, megközelítéseket meghallgatva. Azért, hogy megvitassuk az aktuális trendeket, megosszuk tapasztalatainkat.
2015. november 04-én, a Magyar Telekom Székházában a következő kulcstémák kerülnek terítékre:

  • Új fenntartható fejlesztési célok
  • Kampányok és fenntarthatóság a kommunikációs iparban
  • Fenntarthatóság, mint lehetőség a magyar nemzet gazdaságban
  • Fenntartható márka, csr-magatartásváltás az érintettek részéről

Szeretne többet tudni a CSR Hungary Summit 2015-ről? Akkor klikk ide!
Foglalja le saját belépőjét itt kedvezményesen (20%) 2015. szeptember 30-ig!

P.s. Az esemény honlapja: http://konferencia.csrhungary.eu