Márkák erősítik a nemek közötti egyenlőség támogatását (2. HP)

793
Márkák erősítik a nemek közötti egyenlőség támogatását (1.HP)
Márkák erősítik a nemek közötti egyenlőség támogatását (1.HP)

Cikksorozatunkban 1-1- ismert márka olyan kampányára hívjuk fel a figyelmet, melynek témája a nemek közötti egyenlőség támogatása. Első cikkünkben az Adidas, cikksorozatunk második részében pedig a HP koncepciójáról számolunk be. A HP Inc. kiterjeszti a szociális hatású partnerségeket a lányok oktatásának támogatására

A HP arra törekszik, hogy a nők és a lányok jövőjét összekapcsolja az oktatással és a technológiával. A ? Brave Girl Rising ? című filmben – amely a https://girlrising.org/brave címen – debütál a HP partnersége.

?Itt az ideje, hogy mérlegeljük a nők által a HP és a társadalom számára tett figyelemre méltó hozzájárulásokat. Miközben elköteleztük magunkat a további támogatás mellett.? – mondta Dion Weisler , a HP Inc. elnöke és vezérigazgatója. Inspiráció, vezetés és szolgáltatás mindenhol a nők számára. A sokféleség és a befogadás az innovációs stratégiánk részét képezi. Értékünk – mint cégünk alapja – hozzájárul az üzletünk sikeréhez. ?

?A Bátor lány felemelkedik?

A Girl Rising által vezetett 20 perces rövidfilm a lányok neveléséről és felhatalmazásáról szóló globális kampány mögötti nonprofit, valamint a HP folyamatos partnersége áll. Tessa Thompson színésznő narrációjával. A film megosztja Nasro történetét, egy 17 éves szomáliai lány történetét, akinek bátorságát az oktatás folytatására anyja és barátai ösztönözték.

A technológia és az oktatás ereje

A HP úgy véli, hogy a technológia kulcsfontosságú eszköz az oktatás nyújtásában. A Nemzetközi Nőnap tiszteletére a HP bejelentette, hogy a nemek közötti egyenlőségre irányuló erőfeszítések felgyorsítása érdekében kiterjeszti a szociális hatású programjait. Az olyan programok, mint a közelmúltbeli együttműködés a Clooney Alapítvány az Igazságszolgáltatásért , az UNICEF és a Google.org szervezetekkel, technikát és képzést nyújt.

Ez a partnerség csak egy példa arra, hogy a HP hogyan kívánja megvalósítani a digitális írástudás 100 millió emberre történő kiterjesztését 2025-ig. A HP több mint 20 millió dollárnyi képzésben és K + F-ben , valamint olyan innovációkban, mint a HP School Cloud , 14,5 millió diákot és felnőtt tanulót ért el.

A Nők és a HP

A tavalyi évben a HP és a Women Deliver elindította az ? Advocacy történeteit ?. Ez egy olyan partnerséget jelent, mely a globális  fiatal vezetői programjának támogatását foglalja magában. A HP folyamatos támogatást, technológiát biztosít, amely előmozdítja a fiatal vezetők érdekképviseleti platformjainak működését.

A fiatalabb lányok eléréséhez a HP együttműködik a Black Girls Code-val egy műhelysorozatban, amely történetmesélés formájában ösztönzi a kreativitást és a technológia használatát. A HP ? Rox’s Secret Code ? történetkönyveket fog nyújtani a hallgatóknak , amelyek alapul szolgálnak saját 3D, bővített valóságuk, egyedi robotjaik építéséhez és kódolásához. Miután a műhely véget ért, a diákok képesek lesznek folytatni a kódolási kalandot képkönyvek és egy alkalmazás segítségével.

A munkavállalók támogatása

Ez csak egy példa arra, hogy a HP továbbra is növeli a nők számát a munkaerőpiacon és a vezető pozíciókban. A nők jelenleg a HP vezető vezetőinek 30 százalékát képviselik. A cég a világméretű munkaerőpiac 36 százalékát teszik ki. Ezen túlmenően a HP rendelkezik a legsokszínűbb igazgatótanáccsal az Egyesült Államokban lévő bármely Fortune 100 technológiai vállalattal összehasonlítva: 54 százalék a kisebbségek, 45 százalék a nők, 27 százalék alulreprezentált kisebbségek.

A HP jövőképében a sokkal több nő képviselete hozzájárul az üzleti élet egészségéhez és sikeréhez.

Ha még nem csatlakoztál Közösségi oldalunkhoz,
akkor KATTINTS IDE!