Kezdőlap Címkék Koronavírus

Címke: koronavírus

- Hirdetés -

Maradj velünk!

FansLike
FollowersFollow
FollowersFollow

Friss hírek

Legnépszerűbb cikkek

Tungsram

Együttműködésre készül a Tungsram a Bethesdával

Két és fél millió forint értékű világítástechnikai eszközt, lámpaizzót adományoz a Tungsram Csoport a Bethesda Gyermekkórháznak. Az adomány szimbolikus, első lépése annak létrejövő együttműködésnek, amelyet a vállalat és az intézmény egészségügyi témákban tervez.

CSR Hungary Summit 2020: Felsőoktatás a fenntartható jövőért

Az oktatásnak, s különösen a felsőoktatásnak kulcsszerepe van a fenntarthatóság alapelveinek terjesztésében. Hisz a következő generációk vezetői, döntéshozói, véleményformálói főként a felsőoktatásban végzettek közül kerülnek ki.

CSR Hungary Summit 2020: Kulcsgondolatok 1. nap

Igértük, hogy a CSR Hungary Summit 2020 konferenciánkról (2006-tól a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) vezető szakmai fóruma) az egyes tematikus blokkok előadóitól néhány kulcsgondolatot kiemelünk. Nézzük az első napot (2020, november 26! Akiktől idézünk: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója, Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-ügyvezető igazgatója, Molnár László, az Essity Hungary egészségügyi részért felelős divízió igazgatója, Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.