Már a youtube-on is meghallgathatod a CSR Cafe legutóbbi teljes interjúját !Takács Júlia (a CSR Hungary alapító-ügyvezetője) vendége Németh László, az IPOSZ (Ipartestületek Országos Szövetsége) elnöke volt.Téma: Hogyan tovább kisvállalkozások a koronavírus után? Hallgasd meg itt a teljes...
A CSR Cafe vendége. Németh László, az IPOSZ elnöke Regeneráció. Újjáéledés. Öngyógyítás. Helyreállítás. Kulcsszavak most a gazdaságban is a koronavírus alatt és után.... Üzlet esetében a regeneráció az újbóli működőképességet jelenti. Ki, milyen tanulságokat von le a jövőre vonatkozólag? Hogyan? Miként tovább?Ennek...
CSR Cafe. Indul a Regeneráció interjúsorozat. Regeneráció. Újjáéledés. Öngyógyítás. Helyreállítás. Kulcsszavak most a gazdaságban is a koronavírus után. Üzlet esetében a regeneráció az újbóli működőképességet jelenti. Ki, milyen tanulságokat von le a jövőre vonatkozólag? Hogyan? Miként tovább?
A CSR Cafe mostani vendége. Szűcs Róbert, az Etalon Zala Kft. ügyvezető igazgatója, egyben a Varázsházikó Program alapítója. Ez alkalommal ő mutatja be, hogy hogyan lehet a zöld szemléletformálást átadni az utánunk következő generációnak.
A világ legnagyobb gyógyszergyártói is igyekeznek enyhíteni (pl. megelőzés, infrastruktúra javítása, szegények gyógyszerhez jutása...) az egészségügy fennálló hiányosságain. Nemzetközi és hazai szinten is egyre több komponensű CSR kezdeményezés körvonalazódik a gyógyszeripar részéről, melyek segítik a társadalmat ilyen szempontból is. Asztalos Andrea, a Sanofi Aventis Zrt. kommunikációs igazgatója az ?Út az Egészséghez Program? néven működő kardiovaszkuláris túraösvényt mutatta be részletesebben.
nagy hálózatok legnagyobb előnye a méreten kívül, hogy nap mint nap közvetlenül tud kommunikálni az emberekkel. S a gyakori, folyamatos találkozóknak köszönhetően erős, érzelmi kapcsolat is kialakul a márka és a vevői között.  Ez pedig kulcseleme a CSR új értékeinek terjesztéséhez, az ehhez kapcsolódó magatartásváltozás eléréséhez. Mind ezen előnyöknek a Rossmann Magyarország is birtokában van. A hogyanokról beszéltünk Gigler Anitával, a Rossmann Magyarország HR vezetőjével.
A Coca-Cola HBC Magyarország 2005-ben hívta életre a Coca-Cola Testébresztő programot, amely már 12 éve dolgozik azért, hogy minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a szabadidősportra és az aktív életmód fontosságára.
Az élelmiszer kereskedőknek keresniük kell a megoldást arra, hogy hogyan csökkentsék az élelmiszerhulladékot, s ahol lehet újrahasznosítsák a felesleget. Hisz  ezzel nemcsak a saját működésüket javítják, de sokat tesznek a környezet védelméért és a rászorulók támogatásáért is. Többek között ezeket a célokat is megfogalmazta Magyar Henrietta, a Tesco-Global Áruházak Zrt. kormányzati és közösségi kapcsolatok vezetője.
Hogyan néz ki a sportra, testmozgásra való "szoktatás"? Ezt mutatták be Dr. Mihalik Zsuzsa és Schneider Balázs, az AYCM (All You Can Move SportPass, a Klub Rekreáció Kft.) tulajdonosai, cégvezetői.
Audio-sorozat indul a vállalati felelősség és fenntarthatóság témakörben. Nem könnyű vállalkozás az elméleti megközelítéseket a mindennapi üzlet nyelvére "lefordítani". Remélem, hogy ezek a néhány perces hanganyagok segítenek eligazodni a CSR "labirintusában".