2018- CSR Hungary Díj 11X

1134

A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás fórumának díjára ezidáig több mint 200 magyar és külföldi érdekeltségű, nagy és KKV cég pályázott. A ma már önkéntes 2 éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés 2018-ban is értékeli a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket.

 
Pályázati anyagok leadásának a határideje: 2018. 06. 25!

A CSR Hungary Díj, több mint egy díj. Olyan Komplex Program, mely folyamatosan támogatja a nyerteseket a legjobb gyakorlatok megosztásában és a folyamatos tanulásban, fejlesztésben.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj 2 éves önkéntes védjegyrendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsmentrendszerét.
A CSR tudatosabbá tesz Bennünket saját erőforrásaink (humán-és természeti erőforrásaink, pénzügyi következmények) optimalizálásában
?A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj azokat ismeri el, akik kiemelkedő felelősségteljes kezdeményezéseikkel pozitív hatással vannak az üzleti folyamatokra. a társadalomra, a környezetre. Új irányt szabva az üzleti élet számára. Itt Magyarországon is.

Az Üzleti Felelősség Díj Programjának magja a 2 éves önkéntes védjegyhasználat, ami jelzi a védjegyhasználók kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseit érintettjei számára. Legyen az a beszállító, legyen az a fogyasztó, legyen az a munkavállaló?

A felelős és fenntartható üzletvezetésnek éppen adott helyen, helyben kell példát mutatnia. Hisz ezzel tud hozzájárulni a mindennapok gyakorlatában, az itt élők magasabb életminőségéhez, jólétéhez. A lokális kezdeményezések pedig alulról építkezve az egész világ fenntartható jövőjét tudják így biztosítani. E rendszerben az üzlet, a márka (a vállalkozás) olyan értéket képvisel, mely markánsan befolyásolja az emberek gondolkodásmódját a mindennapi életben. A CSR aspektusából.

A 2007-ben alapított Magyar Üzleti Felelősség díja ezt az alapelvet támogatja és ösztönzi Magyarországon. A helyi szinteken együttműködő partnereivel, a legnagyobb üzleti szervezetekkel, kamarákkal.

Üzlet, pénz, piac. Más értelmezésben. A CSR (vállalati felelősség és fenntarthatóság) aspektusából: ? ? emelte ki Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója, az Első Magyar CSR Egyesület (EMVFE) elnöke.

Keressük az év kiemelkedő CSR és Fenntartható Kezdeményezéseit!

Részletek itt:
http://www.csrhungarydij.eu