CSR a terítéken az Asztaltársaság TV műsorban

743
Asztaltársaság/Vendég: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője
Asztaltársaság/Vendég: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője

Nézd meg az Asztaltársaság műsor izgalmas beszélgetését, melynek résztvevője volt Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója, CSR tanácsadó, az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnöke.

ASZTALTÁRSASÁG / 2018.04.28.
Mi jellemzi a modern, sikeres céges kommunikációt?
Hogy működik a hirdetés pszichológiája?

Az Asztaltársaság vendégei többek között ezekre a kérdésekre is keresik a választ. Urbán Zsolt, a Magyar Reklámszövetség elnöke szerint a reklám csupán akkor etikátlan, ha etikátlan dolgot hirdet. Takács Júlia, CSR tanácsadó vallja, hogy egy cég az emberi közösség részeként működik, reagál, megoldást ad annak kihívásaira. Földi Miklós Dániel reklámpszichológus úgy véli, túlinformált társadalomban élünk, amely mára megváltozott. A siker keresése helyett egyre inkább a kudarcok elkerülésére fókuszálunk.

Nézd meg a videót itt!


=============================================================
A Magyar Üzleti Felelősség Díja, a CSR Hungary Díj. Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás fórumának díjára ezidáig több mint 200 magyar és külföldi érdekeltségű, nagy és KKV cég pályázott. A ma már önkéntes 2 éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés 2018-ban is értékeli a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket.
Pályázz Te is!