Indul a CSR Hungary TV műsor

899

A közéleti, közösségi TV csatorna, a Hatos csatorna új hiánypótló, vezető műsora a CSR Hungary. Gazdaság, társadalom, környezet… Nem csak a gazdaság szereplőinek.
Műsorvezető-szerkesztő: Takács Júlia CSR szakértő (CSR: Corporate Social Responsibility- vállalati felelősség), aki 14 éve a terület vezető szakértője. A CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatója. Az EMVFE (Első Magyar CSR Egyesület) elnöke.
Első adás: 2019. június 16, vasárnap, 19.30

Gazdaság, üzlet, vállalati felelősség, vállalati fenntarthatóság?
Mit tesz az üzleti szektor a társadalomért, a környezetért, az emberekért?
Globális, európai trendek és aktualitások. Különböző tapasztalatok, hogy helyi szinten, helyi vállalatokat, helyi képviseleteket hogyan lehet versenyképesebbé tenni a piacon. Mi az ami működik? Hogyan működik ez itt, Magyarországon? Mi az amit mi is tehetünk a jólétért, a magasabb életminőségért? Közös felelősség? De hogyan?

Meghívott vendégeink vasárnap esténként az üzleti, köz-és a civil szféra első számú vezetői, adott terület vezető szakemberei.
Különböző emberek, különböző területek, különböző vélemények. A közös nevező, hogy a gyakorlati megoldásokra koncentrálunk.

Másként az üzletről. Gazdaság, társadalom, környezet. Vállalati felelősség és fenntarthatóság a mindennapokban. Ami mindannyiunkat érint!
Hétről hétre Önnek is.

KATTINTS IDE A CSR HUNGARY TV MŰSOR ELŐZETESÉHEZ!