CSR Cafe: Munkavállalói jólét? Jó munkahely? Jó környezet?

1388
CSR Cafe 2021 07.09
CSR Cafe 2021 07.09

A CSR Caféban Takács Júliának, a CSR Hungary alapító-ügyvezető igazgatójának a következő vendége: Varga Zoltán, a Körber Hungária Gépgyártó ft. HR és kommunikációs szegmensért felelős vezetője.

Régebbi nevén a HAUNI Hungária a Körber-csoporthoz tartozó, német hátterű nagyvállalat, az egyedi gépgyártás világpiacának fontos szereplője. A Pécsett több mint negyedszázados múltra visszatekintő cég, a Körber Hungária Gépgyártó Kft. a helyi gazdaságban betöltött súlyánál fogva a kezdetektől nemcsak munkaadóként, hanem példaadóként tekintett magára. A vállalat lehetőségei, nemzetközi kapcsolatrendszere és az innovációs hálózatokban elfoglalt helye révén közvetlen tapasztalatokkal rendelkezik azokról a megoldásokról, amelyekkel egy termelőüzem működésében eredményesen érvényesíthetőek a fenntarthatósági szempontok.

A CSR Cafe vendége: Varga Zoltán, a Körber Hungária Gépgyártó ft. HR és kommunikációs szegmensért felelős vezetője.

Varga Zoltán, a Körber Hungária Gépgyártó ft. HR és kommunikációs  szegmensért felelős vezetője.
Varga Zoltán, a Körber Hungária Gépgyártó ft. HR és kommunikációs szegmensért felelős vezetője.

A Körber Hungária Gépgyártó Kft. két kategóriában is elnyerte 2020-ban a Magyar Üzleti Felelősség Díját: a Legjobb környezeti felelősségvállalásért és Legjobb belső CSR megoldásokért kategóriában.
Mint ahogy mondani szoktuk: az ördög a részletekben rejlik.
Ezekről a részletekről beszél nekünk, a CSR Cafe vendége, Varga Zoltán.

Tekintsd meg a teljes interjút itt!